8 Ιαν 2011

-Δεν άφησαν τίποτα...


 -Δεν άφησαν τίποτα στο Γιάννη Μωυσιάδη. Οι πρώην αυτοδιοικητικοί μέχρι και το αυτοκίνητο του πρώην Νομάρχη και νυν δασκάλου παρέδωσαν στο Ο.Δ.Δ.Υ. Σπατάλη ή εκδίκηση;

-Για άλλους έξι μήνες παράταση οι πλειστηριασμοί για ποσά μέχρι 200.000. Μια νέα ανάσα για τους δανειολήπτες στην έκρυθμη οικονομική κατάσταση που ζούμε.

-Να τον φάνε δεν θα τον χορτάσουν κάποιοι τον Γιάννη Μπαλίτη. Ρε παιδιά δεν είναι το φτωχαδάκι που έχει ανάγκη να χρεώσει το επιμελητήριο για να επιβιώσει. Έλεος και αμαρτία απ’ το Θεό, όλα έχουν τα όρια τους.

-Άρχισαν τα όργανα για την νέα Δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη, πρώτα με τις υπερωρίες του κατά την προεκλογική περίοδο μετά με την απ’ ευθείας ανάθεση για πετρέλαιο. Ποιος ξέρει μετά τι άλλο; Επτά ημέρες δήμαρχος είναι ρε παιδιά, δικαιούται και να μάθει αλλά και κάποιο λάθος να κάνει ας του δώσουμε λίγο χρόνο.

-Στέργιο Γαλάνη προσοχή, η διαφάνεια του Δήμου είναι στις πλάτες σου. Προσοχή πολλοί είναι αυτοί που σε περιμένουν στην γωνία…

-Πολύ γρήγορα κάποιοι της νέας Δημοτικής Αρχής αγάπησαν το «γυαλί». Προσοχή όμως γιατί υπάρχει και κόσμος ενημερωμένος που τους ακούει, ας μην γίνουν τόσο γρήγορα αναξιόπιστοι…

-Όλοι οι δήμοι χρωστάνε, με «αρχηγό» τον Δήμο Σερρών. Ο Καλλικράτης τα έβγαλε όλα στην φόρα. Τελικά αναδεικνύονται σε κορυφαίους «ντογκατζήδες» οι δήμοι μας, όλοι, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο…

-Έφυγε ο Άρης Μουσιώνης απ’ τις Σέρρες και προχωράει ακάθεκτος. Άντε μετά μη λες ότι αυτή η πόλη δεν τρώει τα παιδιά της!

-Πάντως για άλλη μια φορά θα το γράψω, ότι για να κάνεις τηλεόραση χρειάζεται μαγκιά. Αυτό λείπει απ’ τα Σερραϊκά κανάλια που πραγματικά η εικόνα τους προκαλεί βαθιά θλίψη. Κρίμα.

-Δεν μάσησε τα λόγια του ο Ανδρέας Δαϊρετζής, ο οποίος τόνισε ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ευθύνονται αν καταργηθεί η Δ.Ο.Υ Νέας Ζίχνης, ενώ σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ακούσαμε τελευταία τους βουλευτές να εύχονται να μην κλείσει η Δ.Ο.Υ. Ευχές κάνουν μονάχα οι παπάδες και οι δεσποτάδες, οι βουλευτές πρέπει να κινηθούν για να μη συμβεί αυτό που όλοι απευχόμαστε».

-Στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ της Ντόρας Μπακογιάννη, προσχώρησε η δικηγόρος και τέως αντινομάρχης Ευθυμία Σεμσίρη Κολύβα, η οποία και ορίστηκε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Ιδρυτικού Συνεδρίου, με απόφαση της προέδρου του κόμματος, όπως διαβάζουμε στο infoserres με την ένδειξη αποκάλυψη.