22 Ιαν 2011

Φοβερά δύσκολες ημέρες και εποχές


-Φοβερά δύσκολες ημέρες και εποχές, τα όρια ανοχής και αντοχής άρχισαν να εξαντλούνται και ο Σωτήρας της χώρας μας, την κάνει παρατώντας την πατρίδα και τους πατριώτες στην μοίρα τους.

-Και ξαφνικά ο Γ. Παπανδρέου αλλάζει ρότα, πάει για διεθνή πλέον καθήκοντα.

-Θα παρουσιάσει ξαφνική οικονομική βελτίωση.

-Ξαφνικά οι προβλέψεις και τα γκάλοπ θα είναι πολύ καλά για το ΠΑΣΟΚ.

-Ξαφνικά όλα θα πηγαίνουν ρολόι.

-Και τότε… θα έλθουν οι εκλογές μάλλον στις 3 Απριλίου και ύστερα;
«Μα δεν υπάρχει ύστερα…»
Νέο μνημόνιο, νέα ηγεσία, νέες διεθνείς υποχρεώσεις του κ. Παπανδρέου.

-Και ο λαός θα τραβάει την ανηφόρα. Πάντως η ελπίδα δεν θα σβήσει. Αυτός ο λαός «μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά….
Στην Ελλάδα η ελπίδα δεν πεθαίνει τελευταία. Είναι αθάνατη.

-Ο Αντώνης Σαμαράς τ’ αλλάζει όλα ακόμη και το σήμα του κόμματος. Η φλόγα της Νέας Δημοκρατίας από κόκκινη γίνεται… πορτοκαλί με φόντο…πράσινο.

-Το είχαμε γράψει για τον αποτυχημένο στις εκλογές Νομάρχη. Η αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλη και χωράει όλους τους αποτυχημένους για να ξαναγίνουν πετυχημένοι.
Η κομματική νομενκλατούρα τον διόρισε ειδικό σύμβουλο. Αρμοδιότητα: Η διαχείριση του ΕΣΠΑ 2013-2015 στις περιφέρειες Μακεδονίας-Θράκης. Σαν να βγήκε τρεις πενταετίες δήμαρχος. Πάλι στο μέλι έπεσε γράφει ο Ίακχος.

-Ο Άρης Δρογαλάς νωρίς-νωρίς έδωσε τις επιχορηγήσεις σε Εμπορικό Σύλλογο και Ομοσπονδία. Ας μην ξεχνάμε σε λίγο έχουμε και εκλογές.

-Δεν είμαι «προσκυνητής» και «σκυφτούλης» είπε στο Δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη, ο Αντώνης Αναστασιάδης, αφού ο Δήμαρχος πραγματικά του έδωσε καίριο πολιτικό χτύπημα.
Λόγω πρότερου έντιμου πολιτικού βίου, όπως είπε ο Πέτρος Αγγελίδης, που είναι σαν την καμήλα, όπως είπε κάποιος φίλος, μπορεί να ξεχνάει αλλά δεν λησμονάει.

-Να τον φάνε δεν θα τον χορτάσουν τον Στάθη Κουτμερίδη μέχρι και «Χαϊτίδη» του ΠΑΣΟΚ τον έχουν αποκαλέσει.

-Συγχαρητήρια στον Αστέριο Τσούκαλο για την εκλογή του στην προεδρία της Δημοτικής Πρωτοβουλίας. Νέος, με φρέσκιες ιδέες που πραγματικά αν γίνουν πράξη, αυτή η κίνηση πολιτών θα γράψει πραγματικά τη δικιά της ιστορία. Ο Νέστορας του εύχεται υπομονή, αντοχή και πολύ κουράγιο.