8 Ιαν 2011

Τηλε-κριτική από τον «ΤηλεΝέστορα»


Αυτή την εβδομάδα η κριτική στα τηλεοπτικά μας κανάλια και αστέρια γίνεται απ’ τους απλούς ανώνυμους τηλεθεατές που έστειλαν τα σχόλια τους σε διάφορα blogs και αναφέρονται φυσικά στην περίοδο των εορτών. Ο λόγος που δεν υπάρχει βαθμολογία είναι αυτός.

TVS: Οικογενειακή κατάσταση, άδειασε όλο το μαγαζί σε χρόνο μηδέν, αφού η παραγωγή δεν μπόρεσε να οργανώσει γλέντι με τους καλεσμένους και αρκέστηκε στο «ξεβράκωμα» των υπαλλήλων που χόρεψαν και τραγουδούσαν σαν να ήταν σε γύφτικο γάμο.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ: Με μια λέξη «νεκροταφείο», κέφι μηδέν, συζητήσεις άστα να πάνε. Καλά που ήρθε ο Ψωμιάδης δέκα λεπτά και άναψε την ατμόσφαιρα. Αλλά οι άσχετοι τον έβγαλαν στις 2.30 το πρωί, όταν ο κόσμος ήταν στο τρίτο όνειρο.

ΔΙΚΤΥΟ: Άλλαξε κάτι απ’ τις άλλες χρονιές και δεν το καταλάβαμε, μια από τα ίδια, με τους ίδιους καλεσμένους κάθε χρόνο. Βέβαια η ηγεσία που θα θέλατε να είναι σας γύρισε την πλάτη παραδειγματικά.

Άλλα σχόλια: 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ: Αχ βρε Θόδωρε, πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι δεν αρκεί μόνο να θέλεις αλλά και να μπορείς.
Μιζέρια και Άγιος ο Θεός.. χάλια τα πλάνα, ντεκόρ απαράδεκτο, Μαυρίδου, Χειμωνίου εκτός κλίματος.

ΔΙΚΤΥΟ: Μια από τα ίδια, το κόνσεπτ, το στυλ, η φιλοσοφία. Άψογος ο Τσαβέας με τα ζεϊμπέκικα. Πήγε να τον ακολουθήσει ο Σαββίδης… αλλά δεν. Όλες επειγόντως στα ινστιτούτα για αδυνάτισμα και σύσφιξη.

TVS: Προσπάθησε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Εδώ δεν φτάνουν μόνο να μπορείς, αλλά και να θέλεις. Πολύ κρύα η ατμόσφαιρα, οι καλεσμένοι απ’ αλλού σ’ αλλού. Το προσωπικό να χτυπιέται για να δημιουργήσει το κέφι, αλλά δουλειά να μη γίνεται. Ντεφορμέ η Δερέμπεη, βλέπετε χάθηκαν οι εκλογές και που να μείνει όρεξη…