3 Ιαν 2011

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά


-Χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι σ’ όλους τους Σερραίους συμπολίτες μου για το 2011.

-Δυστυχώς όμως, τα μαντάτα που έρχονται δεν είναι και τα καλύτερα. Η οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας θα έχει καταστροφικές συνέπειες για όλους μας. Κουράγιο και υπομονή είναι η συνταγή για να την ξεπεράσουμε….

-Καλή επιτυχία στον Κώστα Μπούμπα για τα νέα του καθήκοντα. Ο πρώτος γενικός γραμματέας του νέου θεσμού της περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας εκλέχθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής.

-Παραλαβή-παράδοση γράφουν ότι έγινε στη Νομαρχία απ’ τον Στέφανο Φωτιάδη στον Γιάννη Μωυσιάδη. Μήπως η παράδοση έπρεπε να γίνει και στον Πέτρο Αγγελίδη αφού το 80% των αρμοδιοτήτων περνούν στο Α’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης. Τι παρέδωσε και θεωρώ ότι χρήζει μιας απάντησης.

-Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος ήταν σ’ όλα τα κανάλια μας με τις πρωτοχρονιάτικες φιέστες που έκαναν. Τόσο δε ευτυχισμένοι ήταν στο Επιλογές που στο δελτίο στις 31/12/2010 μετέδιδαν ότι δεν υπάρχει παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας. Φαίνεται θα το είχαν γράψει κανά δύο μέρες πιο μπροστά.

-Πάντως τεχνικά, την πιο άρτια μετάδοση την έκανε το Δίκτυο, αυτό δεν αμφισβητείται. Για τα υπόλοιπα στην τηλεκριτική του Νέστορα το Σαββατοκύριακο.

-Γενικό συμπέρασμα όλων αυτών. Φάνηκε η φτώχεια σ’ όλα τα κανάλια, κυρίως από προσκεκλημένους επιπέδου. Ευτυχώς που ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε λίγη ατμόσφαιρα στα δεκάλεπτα παρουσίας του σε κάθε κανάλι.

-Ποια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα χορηγήσει τις 50 άδειες του πλανόδιου εμπορίου για το 2011; Νομίζω ότι απαιτείτε απάντηση αφού η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση έλαβε τέλος από τις 31/12/2010. Ποιος δουλεύει ποιον;