5 Φεβ 2011

Πλέον για θεατρικές παραστάσεις


-Πλέον για θεατρικές παραστάσεις δεν χρειάζεται το θέατρο. Το Δημοτικό Συμβούλιο των Σερρών κάλυψε και αυτή την ανάγκη μας.

-Ξεκίνησαν την παράσταση ο κ. Μυστακίδης με τον κ. Μιχτσόγλου και συνέχισαν για «10 αργύρια» ο κ. Γκότσης με τον κ. Δινάκη. Οοο… ρε επίπεδο.

-Τελικά είμαστε ένας ιδιαίτερος νομός και μια πόλη περίεργη. Κάποιοι σ’ άλλο νομό θα ήταν γραφικοί και θα γελούσαν μαζί τους, εδώ εμείς τους έχουμε πρώτους παράγοντες και οι αιρετοί να τους προσκυνάνε. Αυτό δεν είναι ιδιαιτερότητα.

-Στην TVS και πάλι αποχωρήσεις-απολύσεις είχαμε. Τέρμα οι διευθυντές και τα διευθυντιλίκια μας είπε στενός συνεργάτης του καναλιού. Η λέξη διευθυντής γι’ αυτήν την επιχείρηση είναι «καταραμένη» είπε χαρακτηριστικά.

-Μεγάλη και ωραία παρέα έγινε στα γραφεία γνωστής εταιρείας για ν’ ανακοινώσει ο Χρήστος Μέγκλας την κάθοδο του ως υποψήφιος πρόεδρος στο ΕΒΕΣ. Ήταν απαραίτητη η συναίνεση τους. Όλοι που παρευρέθηκαν ένας και ένας στην επιχειρηματική κοινότητα του Νομού-Δρομέας, Κρι-Κρί, Ασφαλτική, Όμιλος Καπλανίδη, Αποστολίδης, Φλος, Ελπίδα, Σιάρκος, Μερσέντες-Κοκώνης, Φυτοενέργεια, Όμιλος Επιχ, Χ. Πουρνάρη.
Αντιλαμβάνεστε τώρα γιατί έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση η υποψηφιότητα του Χρήστου Μέγκλα.

-Πολύς κόσμος στην κοπή της Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου. Για άλλη μια φορά ο επιχειρηματικός κόσμος απέδειξε στον πρόεδρο Άρη Δρογαλά ότι και τον θεσμό υποστηρίζει θερμά, αλλά και τον ίδιο.