5 Φεβ 2011

Εβδομαδιαία τηλεκριτική του ΤηλεΝέστορα


Οι πιο καλοντυμένες και περιποιημένες των Σερραϊκών καναλιών

Νάντια Δερέμπεη-10
Την διακρίνει το στυλ και η κομψότητα. Πάντα πολύ προσεγμένο το ντύσιμο της, όπως μεταδίδει και ένα ναζιάρικο σεξαπίλ που καμιά άλλη συνάδελφος της δεν έχει. Μεγάλο προτέρημα.

Ελένη Μωραϊτη-9
Πάντα με πολύ προσοχή στο ντύσιμο της και καλοχτενισμένη η γνωστή παρουσιάστρια-δημοσιογράφος του ΔΙΚΤΥΟΥ Τηλεόραση. Ο απόλυτος σεβασμός στον τηλεθεατή.

Λία Μαυρίδου-8
Την πιάνω ορισμένες φορές να τις λείπει αυτό που θα την έκανε να διαφέρει. Πανέμορφη, που μερικές φορές χάνει αυτή την ομορφιά της, επειδή βαριέται. Σίγουρα ξέρει να ντύνεται, αλλά δεν το επιμελείται με τον ανάλογο σεβασμό.

Κατερίνα Νότα-7,5
Πάντα δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση της. Όχι μόνον στο γυαλί, αλλά και στην καθημερινότητα της. Την βοηθάνε πάρα πολύ, τα πολύ ευγενικά χαρακτηριστικά του προσώπου της. Αφιερώνει πραγματικό χρόνο για την περιοποίηση της και να δείξει τα γυναικεία της προσόντα, κάτι που αρέσει στον τηλεθεατή.

Μαρία Νάβαλη-7
Πάντα η βιασύνη και η προχειρότητα την προδίδουν στο γυαλί. Γρήγορο και κακό βάψιμο, ενώ τα προσόντα σαν γυναίκα δεν τις λείπουν. Κρίμα όταν κάποιος εγκαταλείπει την φύση του.

Άννα Αλευρά-6
Ποτέ το ντύσιμο δεν ήταν το φόρτε της. Αυτό βγαίνει και στο γυαλί. Τα δυνατά της σημεία είναι άλλα, που όλοι γνωρίζουμε.