12 Φεβ 2011

Εβδομαδιαία τηλεκριτική από τον ΤηλεΝέστορα




T.V.S
Προς διεύθυνση
βαθμός 5
Και νέες αποχωρήσεις από το ιστορικό κανάλι. Η τακτική αυτή πλήττει σοβαρά την αξιοπιστία του και το κύρος του. Πλέον η έλλειψη εμπιστοσύνης του επιχειρηματικού κόσμου αρχίζει και γίνεται ορατή.

T.V.S
Προς τεχνική διεύθυνση
Βαθμός 8
Οι απ’ ευθείας συνδέσεις των τελευταίων ημερών προσδίδουν κάτι το διαφορετικό. Δεν μπορούμε να πούμε όμως το ίδιο για την δημοσιογραφική κάλυψη. Δημοσιογράφοι με κακά Ελληνικά των διακοσίων λέξεων ακυρώνουν την τεχνική προσπάθεια.

ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Βαθμός 8

Πάντα μια τηλεοπτική σταθερή, πολλές αλλαγές στην βραδινή ζώνη, η οποία έχασε πολύ σε αισθητική. Μια αλλαγή χρειάζεται και η μεσημβρινή η οποία κουράζει η διάρκεια της, παρά την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι συντελεστές αυτής της ζώνης. Εμφανής η κούραση της διεύθυνσης και της διευθύντριας.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Προς διεύθυνση
Βαθμός 6,5

Το άθλημα της κολοτούμπας της διεύθυνσης έχει βαρύ αντίκτυπο στους δημοσιογράφους και συντελεστές του καναλιού που καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες να σταθούν και να στηρίξουν το εγχείρημα. Πολύ δύσκολο όμως να γίνει αυτό, αφού μας εξομολογήθηκε στενός συνεργάτης ότι λείπουν ακόμη και τα πιο απλά.

ΔΙΑΥΛΟΣ
Βαθμός 5,5

Συνεχίζει η εγκατάλειψη και παρακμή. Πλέον βαδίζει ολοταχώς να μεταφερθεί στην φυσική του θέση που είναι η έδρα του Δήμου Αμφίπολης.