5 Μαρ 2011

Πέτρο Αγγελίδη, δήμαρχε του 62%...


Πέτρο Αγγελίδη, δήμαρχε του 62% ποτέ μην ενδίδεις σε πιέσεις ΜΜΕ και χάνεις την αξιοπρέπειά σου, είτε αυτή είναι δημαρχιακή, είτε ανθρώπινη.

Τι σε νοιάζει εσένα φίλε Πέτρο ποιος θ’ ανέβει στην εξέδρα το βράδι της τσικνοπέμπτης και ν’ απειλείς ότι η εξέδρα είναι δική σου και άλλες βλακείες. Η TVS οργάνωσε τηλεοπτικά την βραδιά και οι άνθρωποι της TVS θα ήταν στην εξέδρα. Ποιος ήθελες να είναι; Οι του Δίκτυο ή της Νέας Τηλεόρασης;

Και απ’ ότι είδες, άλλη εξέδρα έφεραν και αλλού στήθηκε όλο το «νταλαβέρι» και εσύ αναγκάστηκες να υποκύψεις και να πας να μοιράσεις τα δώρα.

«Όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα φίλε Πετράκη, τον τρώνε οι κότες», άτιμη φάρα αυτοί οι εκδότες και οι καναλάρχες.

Δυστυχώς εκείνη την μέρα, το Δίκτυο πιάστηκε στον ύπνο αφού δεν κατάφερε ν’ αξιολογήσει την σημασία της ημέρας. Μάλλον η διεύθυνση σκεφτόταν την Καθαρά Δευτέρα για να πετάξει αετό.

Και μια και μιλάμε για καναλάρχες, ένας εξ’ αυτών με περίσσιο θράσος προσπαθεί να μην πληρώσει 3000 ευρώ που χρωστάει σε πρώην εργαζόμενη του και τώρα υποχρεωτικά σέρνεται στα δικαστήρια. Τι κολοτούμπα θα εφεύρει τώρα ποιος ξέρει; Άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη λέει ο σοφός λαός.

Και το τρελό ξέρετε ποιο είναι; Η απάντηση που έδωσε στην συγκεκριμένη εργαζόμενη είναι ότι όλους τους χρωστάω, εσένα θες να πληρώσω; Είναι μαγκιά μου γιατί μόνο εγώ ξέρω να επιβιώνω στα δύσκολα. Συμφωνώ, είναι μια καλή συνταγή για να ξεπερνάς τις δυσκολίες. Άμα δεν πληρώνεις, όλα εύκολα τα ξεπερνάς.

Σκληρό χτύπημα από το Ε.Σ.Ρ. στο «στόχαστρο» με τον Αθ. Αραμπατζή αφού του επέβαλε 30.000 ευρώ πρόστιμο μετά την καταγγελία της βουλευτού Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά. Η δημοκρατία είναι ακριβή φίλε Σάκη και εσύ το γνωρίζεις καλύτερα απ’ τον καθένα μας.

Η βουλευτής Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά έπραξε το αυτονόητο. Έπρεπε και επιβάλλετε να προστατέψει το θεσμικό της κύρος και την αξιοπρέπειά της. Η άποψή μου είναι ότι ποτέ δημοσιογράφος δεν πρέπει να φθάνει σε ακρότητες, αλλά και ποτέ δεν πρέπει να φθάνουν τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις στις αίθουσες των δικαστηρίων ή σε ανεξάρτητες αρχές. Αυτό επιβάλλει η δημοκρατία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο δημοσιογράφος δεν πρέπει να ελέγχει την εξουσία που άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του.

Θα πρέπει επίσης να σας πω ότι άλλη η δημοσιογραφία της Αθήνας και άλλη της περιφέρειας … και νομίζω ότι αυτή η διαφορά φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Αυτό φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκε ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος Αθ. Αραμπατζής.

Σάκη, άλλο Σέρρας και άλλο Αθήνα…