12 Μαρ 2011

Κολλητική ίωση έπιασε ..


Κολλητική ίωση έπιασε φαίνεται τους καναλάρχες στο να μην πληρώνουν τους εργαζόμενους τους ή να μην τους αποζημιώνουν, ή κάποιοι απ’ αυτούς να μην πληρώνουν ούτε το ενοίκιό τους.
Για άλλη μια φορά ο θυμήσοφος λαός έχει δίκιο όταν λέει «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός».

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη η δίκη που διεξαγόταν στο εφετείο Θεσ/νίκης της μήνυσης της Βούλας Λαχανά κατά του Δικτύου για τις περιβόητες φράσεις «αλωνίζει σαν στο σπίτι της» ή «Παύλε κλείσε το τηλέφωνο».

Και αυτό έγινε. Όποιος συνταξιούχος του ΟΓΑ θέλει την σύνταξη στο σπίτι του, η «ταρίφα» των ΕΛΤΑ θα είναι 3 ευρώ…

Και πάλι τα φρουτάκια στην καθημερινότητά μας. 30.000 κουλοχέρηδες θα μοιραστούν σ’ όλη την Ελλάδα και μετά όποιος αντέξει.

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες, κάνει την εμφάνισή του το νέο σερραϊκό κανάλι που με τις ίδιες πληροφορίες θ’ αρχίσει το πρόγραμμά του τις πρώτες μέρες του Απριλίου. Περιμένουμε για να κρίνουμε.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε για δυνατή στελέχωση, με ονόματα καταξιωμένα στην τοπική τηλεόραση που θα δώσουν ότι το καλύτερο έχουν.

Είναι ένα καλό στοίχημα που πρέπει να κερδιθεί μας είπε άνθρωπος που θα έχει ενεργό και πρωτεύοντα ρόλο σ’ αυτό το εγχείρημα.

Φυσικά τις ευχές μας στο νέο διευθυντή της Αστυνομικής διεύθυνσης κ. Στέφανο Μάνδαλο για το πολύ δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει.
Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία του.

Ποικίλουν τα σχόλια που μας στέλνουν οι αναγνώστες μας για τους βουλευτές μας. Άλλοι τους αποκαλούν αργόσχολους ανθρώπους με γραβάτα που γελοιοποιούνται στα κανάλια και πολλούς άλλους χαρακτηρισμούς.

Για την κ. Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά έχουν όμως διαφορετική άποψη. Πάντα προσεκτική στις δηλώσεις της, ποτέ δεν την έχει φιλοξενήσει το Δίκτυο … και αυτό κάτι πρέπει να σημαίνει για όσους ξέρουν από διαπλοκή.

Άλλος αναγνώστης μας λέει: «Στάθηκε στα ίσια απέναντι στον Αχιλλέα – με πολύ προσεκτικές ανακοινώσεις ενεργειών και αποτελεσμάτων… Καμία η σύγκριση με τους άλλους… μακράν η καλύτερη.