26 Μαρ 2011

Ξυπόλυτοι στ’ αγκάθια πήγαν...


Ξυπόλυτοι στ’ αγκάθια πήγαν οι αυτοδιοικητικοί μας στον υπουργό εσωτερικών για το θέμα του ΧΥΤΥ και αυτός αγνοούσε το θέμα, αλλά η απάντηση που πήραν είναι ότι θα δει το θέμα και θα τους τηλεφωνήσει για να ξαναγίνει η συνάντηση. Η ασυνεννοησία και η ανοργανωσιά στο μεγαλείο της.

Μαρία Κόλλια, ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ να ενδιαφέρεσαι για τα παιδιά μας, με τις επίκαιρες ερωτήσεις στην βουλή. Μπορεί να μην αρέσουν στους συναδέλφους σου αυτά που γράφω, αλλά τι να κάνω; Διαπιστώσεις είναι ….

Ο Θεόφιλος Λεονταρίδης νοιάστηκε για τους αγρότες της περιοχής Αδελφικού και των όμορων χωριών, για την καθυστέρηση των αποζημιώσεων. Δ.Ν.Τ. Θεόφιλε και πάσης ΠΑΣΟΚ.

Απ’ τους λίγους που απέμειναν ότι μπορεί να σωθεί η ελληνική οικονομία είναι ο Στάθης Κουτμερίδης.
Στάθη φίλε μου, για τους κλέφτες επί είκοσι χρόνια ομοϊδεάτες συναδέλφους σου, τίποτε…

Αγαπητέ δήμαρχε και συμμαθητή Πέτρο Αγγελίδη, συμφωνώ και επ’ αυξάνω ότι πρέπει ν’ αξιοποιήσουμε και όχι μόνο να γεμίζουμε, αλλά φίλε έχεις δίπλα σου και κάτι αδηφάγους που την περιουσία του Δήμου την έχουν καταληστέψει με διάφορα τερτίπια. Απ’ αυτούς πρέπει να απαλλαγείς πρώτα αν θες να αξιοποιήσεις.

Την τελευταία πράξη πριν φύγει για την Νομαρχία έκανε ο Στέφανος Φωτιάδης. Στην αξιολόγηση των συνεργατών του, βαθμολόγησε με έξι(6) τον προϊστάμενο πολιτικής προστασίας. Η εκδίκηση σ’ όλο του το μεγαλείο. Κρίμα!!!

Τον εορτασμό της μάχης του Ρούπελ στις 10 Απριλίου θα τιμήσει με την παρουσία του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Μου θυμίζει ευχάριστα την επίσκεψη του προκάτοχού του Κωστή Στεφανόπουλου πριν χρόνια στον εορτασμό του ολοκαυτώματος των Κερδυλλίων.

Κινητικότατος ο Γιάννης Μωϋσιάδης, τρέχει και φτάνει. Πολλά ανοικτά τα μέτωπα κ. Αντιπεριφερειάρχη που προσπαθείτε να κλείσετε. Ευτυχώς που περιφερειακοί σας σύμβουλοι, σας συμπαραστέκονται κι είναι πάντα δίπλα σας. Σφελινιώτης, Μασλαρινός, Μπασδάνης, είναι και γ….. τα παιδιά.

Μεταφερθήκαμε στα νέα μας γραφεία, στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα η νέα μας διεύθυνση είναι Μεραρχίας 80, όλα τα υπόλοιπα παραμένουν τα ίδια(τηλέφωνα, e-mail, κλπ.). Φυσικά, αυτό προς ενημέρωση των αναγνωστών μας και όχι μόνο.

Τον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών παρακολούθησαν μαζί ο Απόστολος Καρύδας, δήμαρχος Σιντικής, Χριστόφορος Χριστοφορίδης, πρόεδρος της ΕΠΣ.Σ. και ο Βαγγέλης Καλαθάς, δήμαρχος Εμμ. Παπά.

Νικητής ο Απόστολος Καρύδας αφού η ομάδα του Σιδηροκάστρου κατέκτησε το τρόπαιο.

Ας ανέβουν κατηγορία και θα δουν μετά τον Απόστολο Καρύδα μας είπε ο δήμαρχος Σιντικής, εννοώντας φυσικά την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.