8 Σεπ 2010

-Πρώτη ημέρα χθες για τον Βασίλη Κοσλίδη, ...

-Πρώτη ημέρα χθες για τον Βασίλη Κοσλίδη, καθώς ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ως Διευθυντής της Α’ ΔΟΥ Σερρών. Καλό Κουράγιο.

-Πανέτοιμος ο Παναγιώτης Κοτρώνης και η «διάβαση πεζών» για τον Δήμο Σερρών. Είναι οι μόνοι που μπορούν ν’ αρθρώσουν σοβαρό πολιτικό λόγο και με άποψη σ’ όλα τα θέματα.

-Μου έλεγε φίλος χθες, ότι ο μόνος που έχει πολιτική σκέψη για την καθημερινότητα του συμπολίτη του είναι ο Στάθης Πανταζής.

-Απ’ την απ’ έξω πάλι ο Στάθης Κουτμερίδης και ο Μιχάλης Τζελέπης στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Λέτε να φταίει και εδώ ο Μπόλαρης;

-Ο Πέτρος Αγγελίδης μάλλον υποχρεώνει το ΠΑΣΟΚ να κρατήσει ίσες αποστάσεις με τον «συνθετικό-αυτοδιοικητικό Στέφανο Φωτιάδη», αφού κάθε μέρα που περνάει o «εκλεκτός» του δεν του βγαίνει και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του είναι κόλαφος για τον αυτοδιοικητικό.

-Πάντα όποιος προσπαθεί να ανοίξει τον λάκκο του άλλου, ο ίδιος πέφτει μέσα. Οι μεγαλοκαναλάρχες και μεγαλοεπιχειρηματίες των ΜΜΕ μαθαίνω και διαβάζω ότι δεν πληρώνουν το προσωπικό τους. Μάλλον τα «εκατομμύρια τα δικά τους έχουν λιγότερα μηδενικά» απ’ τα κανονικά.

-Προσοχή παιδιά! Στους υποψήφιους αναφέρομαι σχετικά με τις εμφανίσεις τους στα παράθυρα και στις εκπομπές. Άρχισε η μέτρηση των εμφανίσεων και «ρουφιάνοι» υπάρχουν πολλοί.

-Όταν θυμάται χαίρεται ο Στέφανος Φωτιάδης, μετά τον Ανδρέου θέλει και Καπουτσίδη. Η αλαζονεία επιτέλους έχει και τα όρια της. Ας τον συμμαζέψουν λίγο οι συνεργάτες του. Είναι και θέμα αξιοπρέπειας ρε παιδιά…

-Άλλη μια ποινική δίωξη, απολύτως αναμενόμενη και μάλιστα η τρίτη κατασειρά το τελευταίο δίμηνο προ των εκλογών για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που καλό του κάνει, αφού ο απλός κόσμος απεχθάνεται τις Βυζαντινές ραδιουργίες.
Βεβαίως, δεν αποκλείεται να βρεθεί και καμιά φόρμουλα, ώστε να μην του επιτραπεί να κατέλθει ως υποψήφιος. Πολλές φορές…τα είπαμε «αν δεν είσαι λέρα, δεν κυβερνάς γαλέρα».
«Αγγελιοφόρος»
Βασίλης Κυριακούλης

-Από χθες το μεσημέρι ο Θεόδωρος Μηλίδης «άλλαξε πανιά» και με «το σκάφος νίκη» θα πάρει την πρωτιά αυτού του αγώνα.