24 Σεπ 2010

-Εντολή Ψωμιάδη ο Χρήστος Καπετάνιος

-Εντολή Ψωμιάδη ο Χρήστος Καπετάνιος να συνοδέψει μαζί με τον Δημήτρη Καράμπελα τους 12 υποψηφίους στην παρουσίαση τους.
Πάντα στρατιώτης ο Χρήστος…

-Όταν σε φώναξε «Χρήστο Καπετάνιε που είσαι;», τι σου είπε ο αρχηγός στο αυτί, αυτό θέλουμε να μάθουμε.

-Χωρίς «βαζελίνη» στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο Γιάννης Βενετικίδης… Πείραξε πολλούς αυτή η δυναμική κίνηση του αρχηγού…

-Στο βωμό της Αγνής θυσιάστηκε η Σωτηρούλα. Όλα υπολογισμένα και όλα μελετημένα…δεν νομίζεται;

-Μεγάλη υπόθεση να ξέρεις να χάνεις. Έπαιξα και έχασα δήλωσαν οι Σωτήρης Αβράμης και Γιάννης Πεφτίτσης. Μάθημα γενναιοψυχίας και πολιτικής ωριμότητας.
Συγχαρητήρια παιδιά…

-Βέρος, Νικολόπουλος, Καπετάνιος, Θωματίκος και ο υπογραφών, αργά τη νύχτα για κρέπα σε γνωστή κρεπερί της πόλης. Την παράσταση φυσικά έκλεψε ο Χρήστος…

-Η Αναστασία Σιδηροπούλου η εκπρόσωπος τύπου του Στάθη Πανταζή. Τις ευχόμαστε τα καλύτερα στην ευαίσθητη αυτή θέση.
Στάθη ξέρεις να επιλέγεις…

-Πολύ δυνατός αισθάνεται ο Μάκης Ηλιάδης μετά το άγχος της αναμονής, ελεύθερος πλέον από κάθε τι τώρα, ο νομός είναι δικός του.
Ξέρω τι γράφω…

-Ανέτοιμος ο Θεόδωρος Μηλίδης όσον αφορά το συνδυασμό του, τόσο έτοιμος που καταφέρνει να βρει χρόνο να πιει και καφέ με τους φίλους του «πραγματικούς» Νίκο Σολούγκα και Αλέκο Χατζηδημητρίου στο people. Βέβαια τους καφέδες κέρασε ο «έτερος καπαδόκης», ο Μπάμπης Ζελίδης.

-Τιμή για μένα έλεγε ο γνωστός δικηγόρος Παναγιώτης Σπυρόπουλος που ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εν πρώτοις και μετά ο Γιάννης Μωυσιάδης, με εμπιστεύθηκαν να είμαι ένας από τους περιφερειακούς συμβούλους.

-Πέτρο Αγγελίδη ερώτηση για γερούς, τι θα έκανες χωρίς τον Στέλιο Γαλάνη δίπλα σου.

-Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί πάνω στην T.V.S το κανάλι των Σερρών, τα χάσατε τελείως; Γιατί τόση ανευθυνότητα, δεν υπάρχει κάποιος να βάλει μία τάξη. Είναι ντροπή πρώτα για σας και κατά δεύτερο σεβαστείτε την ιστορία αυτού του καναλιού. Τον κ. Γερασίμου τον γνώρισα διαφορετικά, εκτός και αν του κρύβουν τα πραγματικά προβλήματα.

-Απαγορευτικό Μάρκου Μπόλαρη στην είσοδο υποψηφίων που δεν πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο. Αυτό το έγραψα γιατί υπάρχουν κάποιοι άλλοι που ντρέπονται να αναδείξουν την παράταξη που τους τίμησε.