16 Σεπ 2010

Εβδομαδιαία Τηλε-κριτική του 10΄ από τον «ΤηλεΝέστορα»

ΔΙΚΤΥΟ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Βαθμός 8,5

Γιώργος Καπετάνιος
Γιώργο σου δίνω 10 με τόνο για το ντύσιμο σου, την ευστροφία σου, την πολύπλευρη ενημέρωση που δείχνεις ότι κατέχεις για πρόσωπα και καταστάσεις, σε συνδυασμό με τις γνωστές ατάκες σου την ώρα που πρέπει.

Δικαίως κρατάς το σκήπτρο του «επαγγελματία παρουσιαστή» σε τοπικό επίπεδο, γιατί είσαι άλλου επιπέδου…

Δεν τα λέω αυτά για να καρφώσω με ξεκάρφωμα του υπόλοιπους συναδέλφους σου, αλλά γιατί τα λέει όλος ο κόσμος πλην Δαγκλή και Ελιόγλου. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση για να ανέβει κι’ άλλο η τοπική τηλεόραση.

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Βαθμός 7

Λία Μαυρίδου
Λία είπαμε να προτιμάς αντί των τοποθετήσεων τις ερωτήσεις, αλλά εσύ άρχισες να τις μοιράζεσαι και μάλιστα με άνθρωπο που βλέπει μόνο ΔΙΚΤΥΟ…(Αλήθεια πως και γιατί τα βρήκατε;)

Πρέπει όμως να ομολογήσω ότι ήσασταν «αχτύπητο δίδυμο» και εκτός από τα μηχανάκια της AGB, τρελάνατε και «κάψατε» τον παρεμβαίνοντα δήμαρχο Ηράκλειας κ. Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη.

Άλλη φορά θα ακούει το επώνυμο σου, το tv Επιλογές και θα βλέπει εφιάλτες ότι τον «μαύρισαν» οι δημότες του για τις απ’ ευθείας αναθέσεις. Για να εξιλεωθεί, θα έχει ως «1η επιλογή», να πέσει μαζί με τα λύματα του χωριού του, στο Στρυμόνα, ενώ δεν χρωστάει σε κανέναν…
ΔΙΑΥΛΟΣ-ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ
Βαθμός 6

Κώστας Μπούμπας
Κώστα είπα ότι η Λία Μαυρίδου μερικές φορές ότι σε αντιγράφει με το να προτιμά τις τοποθετήσεις αντί τις των ερωτήσεων και συ κατάργησες και τις δύο.

Με καλεσμένο τον πρόεδρο του ΕΒΕΣ ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που σε είδα να μην μιλάς καθόλου για ολόκληρα πεντάλεπτα.

Άλλαξα κανάλι όταν σε είδα βαριεστημένο να στηρίζεις το κεφάλι σου στο χέρι σου και να δείχνεις δήθεν ότι ακούς τις τοποθετήσεις του προέδρου με ενδιαφέρον.

Ίσως είχες δίκαιο γιατί ο πρόεδρος έφτασε σε σημείο να μας μιλήσει από λάθος κανάλι για παγκόσμια!!! προβολή του ΕΒΕΣ στις 8 Νοεμβρίου.

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Βαθμός 5

Δέσποινα Νικολάκη
Δέσποινα όταν τον φίλο μας θέλουμε να τον βγάλουμε Δήμαρχο στη Σιντική και είναι πρώην στρατιωτικός του κάνουμε πρώτα σεμινάριο. Η πολιτική δεν είναι στρατός. Είναι κυρίως επικοινωνία από την οποία πάσχει ο κ. Φώτης Δουμουχτσίδης.
TVS
Βαθμός 4

Γιάννης Γούναρης
Γιάννη οι «πράσινες» αναλύσεις στις οποίες επιδίδεσαι τον τελευταίο καιρό είναι άγαρμπες και ταιριάζουν μόνο με το ντύσιμο σου.

Επί εποχής Τσέπελα και Βούλας ήσουν καλύτερος. Φαίνεται ότι εκτός από σένα ακόμη και την «γαλάζια Άννα» έβαλαν σε πράσινο γύψο.

Είπε κανένας από εσάς στο αφεντικό σας ότι το κανάλι του εκπέμπει σε δεξιό νομό και πως το Focus έβγαλε πάλι το ΔΙΚΤΥΟ πρώτο σε τηλεθέαση όταν μάλιστα όλα τα υπόλοιπα κανάλια ανεβήκατε όλοι μαζί απ’ την ίδια μεριά της πλάστιγγας;

Θα έχει τώρα άδικο αν ένας επιχειρηματίας επιλέξει μόνο το ΔΙΚΤΥΟ για την διαφήμιση του; Θα έχει έτσι για μια συσκευασία πολυτελείας, λιγότερο κόστος και καλύτερο αποτέλεσμα.
Αν του το είπατε και επιμένει, τότε γιατί σας έκανε περικοπή μισθών και την δεχθήκατε;