29 Σεπ 2010

-Ήξερα ότι θα γράψει...

-Ήξερα ότι θα γράψει ο Σάκης Αραμπατζής για μένα, και έγραψε αυτά που ήθελε, αλλά δεν είχε τα «κότσια» να γράψει την πρόταση του να κάνουμε μια εκπομπή μαζί, γιατί φεύγοντας και στο ξεπροβόδισμα του είπα χαμογελώντας. «Για να δω αν θα το γράψει και έφυγα». Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έγραφε τίποτα.

-Εκπρόσωπος τύπου του υποψήφιου Δημάρχου Θόδωρου Μηλίδη από σήμερα αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος και εκδότης Ντάνης Τσέπελας. Η στήλη του εύχεται καλή επιτυχία στα πολύ ευαίσθητα νέα καθήκοντα του.

-Απάντηση στις «Κασσάνδρες» δίνει ο «Χάμπον» με την πρόσκληση στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, την Παρασκευή και την ανακοίνωση πάνω από 50 άτομα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του με το όνομα «Η Βισαλτία αλλάζει σελίδα».

-Πολλά λέγονται και ακούγονται για δύο από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της πόλης μας, το ΔΙΚΤΥΟ και την TVS. Για το μεν ΔΙΚΤΥΟ η Φωτεινή Αραμπατζή έστω και αργά, κατάλαβε ότι εκπέμπει στις Σέρρες και δεν είναι το CNN και ότι οι περικοπές είναι πλέον το απαραίτητο στοιχείο για τη συνέχεια, πράγμα που έπρεπε να γίνει πολύ νωρίτερα, γιατί οι «μαγκές πληρώνονται», πάντως επιχειρηματικά βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

-Για την TVS ο κυρ Γερασίμου φαίνεται να κάνει αγώνα δρόμου, πως θα χάσει περισσότερα χρήματα μου έλεγε άνθρωπος που τον αγαπά και εκτιμά ιδιαίτερα. Εύκολα ξοδεύεις και πολύ δύσκολα εισπράττεις την σημερινή εποχή. Κάποιοι θέλουν τα 2.000 το μήνα που παίρνουν και δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο.

Πολιτικό νήπιο ο Νομάρχης Στέφανος Φωτιάδης…
Καλά ρε Στέφανε, είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς τέτοια γλώσσα? Σιγά μη σε καταλάβουν στην Καμινίκια και στο Κατακονόζι.

Εντάξει, οι προεκλογικές σου τακτικές θυμίζουν δεκαετία του '80, με πολιτικά ψέματα παντού, άπειρα "θα", άπειρα, χτυπήματα κάτω απ τη μέση και τέτοιες λοιπές παλαιοπολιτικές αηδίες.
Αλλά τώρα κι αυτό.
Να χαίρεσαι και να βάζεις πιο πάνω τον τίτλο του "υποψηφίου" Δημάρχου από εκείνον του Νομάρχη εν ενεργεία.
Τι να σου πω ρε Στέφανε. Γκρεμίζεται σιγά σιγά η εικόνα του κόσμου για σένα.

Μ έχεις απογοητεύσει εντελώς. Τη δεύτερη Κυριακή, πίσω στο 2006, όχι μόνο σε ψήφισα αλλά έκανα και αγώνα για να βγεις. Γιατί έκανες έναν καθαρό αγώνα και δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να αδικηθείς απ το αποτέλεσμα της κάλπης. Και φυσικά προτιμούσα εσένα για Νομάρχη απ τον Παπαπα.

Και τότε αντίπαλοι είμασταν αλλά τότε ήταν αλλιώς. Σήμερα κρατάς τις υποσχέσεις σε μπλοκάκι μη σου ξεφύγει καμία.

Σε ρωτάει ο Αραμπατζής γιατί δεν ενεργοποιείς την απόφαση για τους ανεξέλεγκτους ΧΑΔΑ κι εσύ πέρα βρέχει. Ξέρω ρε Στέφανε, θα την ενεργοποιείσεις αμέσως μετά από τις εκλογές.

Και ξέρω Στέφανέ μου ότι το κάνεις επειδή αυτό, σήμερα, θα έχει πολιτικό κόστος.

Αλλά αυτό δεν το αντέχεις, ε? Να χάσεις και να επιστέψεις στην αίθουσα διδασκαλίας?

Εδώ ζούμε όλοι κ. Νομάρχα του αυτονόητου, θα δούμε που θα καταλήξεις, σε ποια θέση, αυτήν του δασκάλου ή θα σε ανταμείψει το ΔΝΤ-κόμμα σου με καμιά έμμισθη θεσούλα, εκείνες ντε που κρατάνε για τα καλά κομματόσκυλα.

Εγώ Στέφανε στο ίδιο μαγαζί θα εργάζομαι, αν όλα πάνε καλά και δε μου το "φάει" η κρίση.

Ξέρω,ξέρω, κι εσύ απ το ίδιο μαγαζί θα πληρώνεσαι, το μεγάλο, το κρατικό....ό,τι κι αν γίνει.

Αυτή είναι η διαφορά μας!!!

Όχι, σ αυτό μοιάζουμε.

Επαγγελματίες είμαστε κι οι δυο...

Πηγή: προσπαθώντας μπορούμε καλύτερα