21 Σεπ 2010

Θα ξεκινήσουμε με...

Θα ξεκινήσουμε με τα χρόνια πολλά για την ονομαστική τους εορτή, Στάθη Πανταζή, Στάθη Κουτμερίδη και Στάθη Πασχαλιά, ευχόμενοι στον καθένα απ’ αυτούς ξεχωριστές επιτυχίες.

Συγχαρητήρια στο ζεύγος Τρούπη για την βάπτιση της κορούλας τους που πλέον θα ακούει στο όνομα Αλεξάνδρα, όνομα της μαμάς της Λίας Μαυρίδου. Φυσικά κάθε ευτυχία και στους παππούδες.

Στόχο έχει βάλει την εκλογή του ο Χρήστος Σταυρόπουλος και διάλεξε την μοναδική συνταγή που λέγεται επιτυχία. Πολύ δουλειά, πολλά τηλέφωνα αλλά κυρίως πολλές προσωπικές επαφές. Ο Πέτρος Αγγελίδης θα είναι ο επόμενος δήμαρχος υποστηρίζει σθεναρά. Κάτι θα ξέρει ο Χρήστος που εμείς δεν το ξέρουμε.

Στους VIP ο Μάρκος Μπόλαρης στο χθεσινό παιχνίδι του Πανσερραϊκού καθόταν δίπλα – δίπλα με τον Στέφανο Φωτιάδη, συζήτησαν αρκετά καταλήγοντας ότι τα προβλήματά τους είναι κοινά.

Ο τέως υφυπουργός είχε εγκάρδια συζήτηση επίσης με τον επιχειρηματία Γεώργιο Κάντζα και αντάλλαξαν πολλές φιλοφρονήσεις. Σε κάποια στιγμή ακούγεται να λέει ο Μάρκος Μπόλαρης |-πες το ναι και όλα τ’ άλλα είναι εύκολα- δεν γνωρίζουμε όμως το περιεχόμενο της συζήτησης για να καταλάβουμε το ναι του υφυπουργού.

Δυναμικά μαζί αποφάσισαν από κοινού οι Μηλίδης- Κόλλια- Καρυπίδης-Λεονταρίδης σε σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του υποψήφιου δημάρχου το βράδι της Κυριακής. Ενημέρωσαν τον κ.Μηλίδη ότι τα δικά του θέλω είναι και δικά τους. Η εκλογή του είναι μονόδρομος και ο λόγος είναι ένας, κανείς δεν θέλει να χρεωθεί μια ενδεχόμενη αποτυχία του κ. Μηλίδη.

Δημήτρης Μιχτσόγλου, σταθερός όσο κανείς δίπλα στον Φωτιάδη αλλά αυτές οι εκλογές μας έλεγε ότι είναι εντελώς διαφορετικές απ’ αυτές που ήταν συνηθισμένος, χαριτολογώντας επίσης μας είπε ότι η εποχή που άφηνα το σακάκι και έβγαινα πρόεδρος τελείωσε ανεπιστρεπτί.

Ο Σάκης Αραμπατζής είπε κάποτε ότι το ΧΥΤΥ ή ΧΥΤΑ θα γίνει (ΤΑΪΚΟΥΚ), πόσο δίκαιο είχε αφού ο εργολάβος σταμάτησε ήδη το έργο γιατί ούτε ένα ευρώ από το ταμείο συνοχής μέχρι στιγμής εκταμιεύτηκε(ότι εισροές έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι από το δημόσιο ταμείο επενδύσεων, δηλ. ίδια συμμετοχή) . Για άλλη μια φορά ο κ. Φωτιάδης δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις υποσχέσεις του.