23 Σεπ 2010

-Πάλι το σκήπτρο της «φτώχειας»...

-Πάλι το σκήπτρο της «φτώχειας» στον Τάσο Καρυπίδη, αφού για άλλη μια χρονιά είναι ο πλέον «φτωχός» βουλευτής, με περίπου 150.000ευρώ ετησίως, με την σύζυγο του.

-Σε καλύτερη θέση η κ. Μαρία Κόλλια, όπου μαζί με τον σύζυγο της απολαμβάνουν τα της εργασίας τους όλα αυτά τα χρόνια, με εφτά ακίνητα του συζύγου και εισόδημα 130.000ευρώ.

-Λόγω της κρίσης που περνάει ο Θεόφιλος Λεονταρίδης μέχρι και πινακίδες παρέδωσε σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του. Ετήσιο εισόδημα μετά τη συζύγου 160.000ευρώ.

-Υποψήφιος Δήμαρχος μας απειλεί ακόμη και με μηνύσεις. Του απαντάμε ότι η πρώτη φορά για όλους ισχύει γιατί στα 20χρόνια δεν μας έχει συνέβη κάτι παρόμοιο.

-Μεγάλη προσπάθεια καταβάλει ο Θόδωρος Μηλίδης το «χρυσό» που έχει στα χέρια του, να το κάνει «μπακίρι». Μετά θα ψάχνει ενόχους και πουλημένους. Μήπως πρέπει να αφυπνιστείτε όλοι σας εκεί πάνω;
Χωρίς αυγά ομελέτα δεν γίνεται αγαπητέ Θόδωρε.

-Μου έλεγε φίλος μου που είναι και φίλος του Νομάρχη μας ότι ο κ. Φωτιάδης βρίσκεται στα χαμένα του και δεν μπορεί να καταλάβει το γιατί. Φυσικά έκανα πως δεν το άκουσα.

-Πρώτο το ΚΡΙ-ΚΡΙ σε κύκλο εργασιών για το 2009. Δεύτερος ο Όμιλος επιχειρήσεων Κάντζας και πρώτος στο είδος του η Μύλοι Καπλανίδη, λέτε να είναι τυχαίο;

-Πολύ δύσκολες μέρες περνάει ο Σάκης Σπάσης στο Σιδηρόκαστρο, αφού Δουμουχτσίδης και Καραβασιλείου φαίνεται να τα βρήκαν. Μέχρι και για αποχώρηση οι καλά πληροφορημένες πηγές μας, οι οποίες τονίζουν επίσης ότι ο Απόστολος Καρύδας δεν παίζεται.

-Πλέον ο Πέτρος Αγγελίδης, με όσα διαδραματίζονται στους άλλους συνδυασμούς αυξάνει τις πιθανότητες να είναι ο επόμενος Δήμαρχος. Η μόνη σοβαρή αντίσταση αυτή τη στιγμή είναι από τον Στάθη Πανταζή που και αυτός μέρα με την ημέρα, κερδίζει έδαφος.