9 Σεπ 2010

-Μαθαίνω επίσης πως η Ν.Ε.Π.Ο.Σ,...

-Μαθαίνω επίσης πως η Ν.Ε.Π.Ο.Σ σταμάτησε τις όποιες χρηματοδοτήσεις για λόγους «μνημονίου». Αιτιολογία που δεν έπεισε κανέναν, γιατί όπως κάποιοι πονηρά σκεπτόμενοι μου είπαν, πως υπάρχουν και προεκλογικά «μνημόνια», τα οποία δεν τα πιάνει το επίσημο μνημόνιο.

-Διαβάζω στην «κάφτρα» ο Μάρκος καλεί Φωτιάδη. Τον θέλει για αντιπεριφερειάρχη. Καλό και μάρκας πολιτικό σωσίβιο για τον αυτοδιοικητικό υπηρεσιακό νομάρχη μας. Θα γλυτώσει το πολιτικό διασυρμό του. Σε ανύποπτο χρόνο εμείς γράφαμε ότι ψάχνει πάση θυσία να βρει τρόπο να κάνει πίσω.

-Στεναχωριέμαι για τον Σοφοκλή Θεμιστοκλέους που πραγματικά αν συμβεί το σχόλιο της «κάφτρας» θα διαπραχθεί μια μεγάλη αδικία.

-Κατάλαβες φαντάζομαι πολύ καλά αγαπητέ Μάκη Ραμπότα πως θα σε ξεπληρώσει ο Στέφανος, πρώτα σε «στύβει και απολαμβάνει τον χυμό» και μετά στο κάλαθο των αχρήστων. Αυτά είναι «χούγια» που πήρε από φίλο ομογάλακτο του πρώην Βουλευτή.

-Παρέα με τον Πρωθυπουργό συνέφαγε ο Μιχάλης Τζελέπης ένα πριν τον ανασχηματισμό και μάλιστα καθόταν δίπλα-δίπλα. Φαίνεται να πεισθεί και ο Μιχάλης από την εξήγηση του Πρωθυπουργού γιατί Σκανδαλίδης και όχι Τζελέπης, ασχέτως αν η εμπειρία στα αγροτικά μεταξύ των δύο δεν έχει μέτρο σύγκρισης. Το δείπνο έγινε στο πλαίσιο που παρέθεσε ο Πρωθυπουργός στους βουλευτές του δεύτερου θερινού τμήματος.

-Βαγγέλης Καλαθάς και Βασίλης Κετσετζής, δύο «γκουρού» της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μακάρι να γινόταν να εκλεγούν και οι δύο δήμαρχοι. Ο νέος δήμος έχει ανάγκη και τους δύο, μακάρι να υπήρχε και στους άλλους δήμους τέτοιου είδους πρόβλημα.

-Γιατί παραμένει στο συρτάρι η έγκριση του έργου της λιμενοδεξαμενής του Λαϊλιά. Πουλάκια μου είπαν για διεμβολισμό στον κωδικό της υλοποίησης με αποτέλεσμα τα χρήματα του έργου να μην ξέρει κανείς που πήγαν. Μια ερώτηση που νομίζω πως θέλει απάντηση.