16 Σεπ 2010

-Ο Γιώργος Μαδεμλής και ο επίσημος υποψήφιος Δήμαρχος...

-Ο Γιώργος Μαδεμλής και ο επίσημος υποψήφιος Δήμαρχος της κεντροδεξιάς, μετά την αποχώρηση του Ν. Σφελινιώτη στο Δήμο της Ν. Ζίχνης, η εκλογική Δημάρχου γίνεται πραγματικά ντέρμπι.

-Επίσημα πλέον και στην Σιντική ο Σάκης Σπάσης και εδώ προ μηνύετε ντέρμπι, αφού η δυναμική του Απόστολου Καρύδα είναι επίσης μεγάλη.

-Συνέχεια στο μικροσκόπιο διαφθοράς και για το νομό Σερρών, αφού 6 επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί καλέστηκαν από την εισαγγελία και τώρα ο προϊστάμενος Θεσσαλονίκης της εισαγγελίας εφετών ζητά να μάθε τα αποτελέσματα. Πληροφορίες λένε για υπέρογκες καταθέσεις για κάποιους απ’ αυτούς.

-Μεγάλη δυναμική παρουσιάζει ο Θεόδωρος Μηλίδης τελευταία, αφού οι Αντώνης Αναστασιάδης, Βαγγέλης Σαντοριναίος, Δημήτρης Ίντος, Ηλίας Γκότσης, Αντώνης Κουλουφάκος, Μιχάλης Σαμπάνης είναι μόνον μερικά από τα ονόματα του ψηφοδελτίου νίκης του γιατρού.

-Μεγάλο άδειασμα του Φωτιάδη από τον Τάσο Καρυπίδη, αυτό για τις «Κασσάνδρες» που βλέπουν μυστικές συμφωνίες και δολοπλοκίες παντού. «Ούτε να τον ξέρω θέλω έλεγε σε ομήγυρη σε γνωστό καφέ». Για δε κάποιους «ντεμέκ» δεξιούς που έχει ο Φωτιάδης είπε πως τέτοιους «Πασόκους» έχει και ο Μηλίδης(γελαντζί).

-Στάθης Πανταζής ο πιο σοβαρός και ποιοτικός μέχρι στιγμής. Λέτε να αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη;
Κάθε μέρα που περνάει εδραιώνεται περισσότερο κυρίως στην συνείδηση του κόσμου. Μπράβο Ευστάθιε.

-Μεγάλη ώθηση θα δώσει επίσης στον συνδυασμό του Θεόδωρου Μηλίδη προβεβλημένο στέλεχος από το γραφείο της Μαρίας Κόλλια, αφού ο Θεόδωρος Γεωργιάδης επέλεξε την περιφέρεια.
Όπως μας είπαν από τον στενό περιβάλλον της Βουλευτή, με ορισμένα θέματα τα έχει πάρει στο «κρανίο», λέγοντας δε χαρακτηριστικά κάποιοι άλλοι έχουν ανάγκη από εκείνα τα περίεργα ρούχα που τα λένε παντελόνια.

-Μάθαμε ότι ο πρώην διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τώρα διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Αναστάσιου Καρυπίδη κ. Γιάννης Καραβασίλης, τέθηκε επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του κ. Ψωμιάδη.
Κυκλοφορεί ένα ανέκδοτο από τότε, και αφορά τις επιδόσεις των ποντίων πάνω σε οργανωτικά θέματα που βγάζει πολύ γέλιο για τους κ.κ Καρυπίδη και Μωυσιάδη. Εμείς ρωτάμε: Αυτοί που έκαναν τέτοια πρόταση πόντιοι ήταν;
Έλαβαν υπόψη τους πως θα αισθανθούν η κ. Κόλλια, ο κ. Λεονταρίδης και ο κ. Στάγκος;

-Είναι αλήθεια κ. Καρυπίδη ότι αν και πρόθυμος να διαθέσετε τον διευθυντή του γραφείου σας στον αγώνα για τον Πανίκα, απορρίψατε πρόταση του κ. Μηλίδη για να είναι υποψήφιος μαζί του ο γιο σας; Θέλετε σε ανοιχτή εστία να χτυπήσετε πέναλτι… και ο διαιτητής… να είναι πόντιος και να κατάγεται απ’ τον Λευκώνα….Δύο μέτρα και δύο σταθμά και για το ψωμί σας…Ψωμιάδη.
Θα μας πάρουν με τις πέτρες…

-Φανατικός του αθλήματος της πάλης, μας μετέφερε ότι στο πανηγύρι της Σκοτούσας όταν ο Δήμαρχος κ. Λάζαρος Ευαγγελίδης επισήμανε από το μικρόφωνο την παρουσία Βουλευτή της «Νέας Δημοκρατίας», ακολούθησε «γιουχαϊσμα» από τους θεατές εις βάρος του. Πέρασε φαίνεται η εποχή των πανηγυριών…
Τώρα γίνεται πάλη, μόνο υπέρ εστιών και όχι όπως παλαιότερα υπέρ βωμών και εστιών.

-Αγαπητό παιδί του Θεόφιλου Λεονταρίδη, ο τηλεπαρουσιαστής τηλεοπτικού σταθμού που θέλει να δοκιμάσει την πολιτική του τύχη ως περιφερειακός σύμβουλος. Λέγεται ότι είναι και «πολιτικό βαφτιστήρι» του κ. Δημήτρη Πανοζάχου, ο οποίος έχει σχέση και με την πολιτική αναβάθμιση του κ. Λεονταρίδη στη σκιώδη… Σκιώδης η πορεία του αρχιλογιστή στο κόμμα. Έφυγε απ’ αυτό… στη Διάνα και ήρθε μόλις εκλέχθηκε αρχηγός της «Νέας Δημοκρατίας» ο Κώστας Καραμανλής. Οι ισολογισμοί όμως, ισολογισμοί…