28 Σεπ 2010

Τηλε-κριτική του 10’ από τον «ΤηλεΝέστορα»



 
T.V ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Βαθμος: 8
Βούλα Λαχανά
Βούλα έμαθες πολλά απ’ τον Τσέπελα αλλά το έχεις και συ μέσα σου… Βγάζεις επαγγελματισμό και ως παρουσιάστρια αλλά και ως ρεπόρτερ.
Δείχνεις όμως θλιμμένη τον τελευταίο καιρό.
Εκτός απ’ την ανεπανάληπτη εκείνη στροφή του σώματός σου την κατάλληλη στιγμή μαζί με το «κυρίες και κύριοι…» απουσιάζει η αυτοπεποίθηση απ’ το βλέμμα σου.
Κάνε υπομονή. Είσαι ακόμη νέα στο κανάλι και πολύ παλιός ο Ελιόγλου. Έχε του εμπιστοσύνη.

T.V.S
Βαθμός: 7
Νόττα Κατερίνα
Κατερίνα είσαι από τα πολλά υποσχόμενη ως τηλεοπτικό πρόσωπο… Κρατάς το χρώμα των μαλλιών σου σταθερό γιατί οι «ορίτζιναλ» ξανθιές, απουσιάζουν από την τοπική τηλεόραση.
Πρέπει όμως να μάθεις δημοσιογραφία έστω και δια αλληλογραφίας… Διάλεξες λάθος κανάλι για ξεκίνημα. Δεν θα σου δώσουν οι άλλες τίποτα γιατί σε εποφθαλμιούν επειδή είναι ετερόφωτες και με μεταγραφή. Σε βλέπω γρήγορα στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων παρά τις παρεμβάσεις των όποιων τηλεοπτικών – πολιτικονταβατζήδων…

ΔΙΚΤΥΟ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Βαθμός: 6
Ιορδάνης Ξανθόπουλος
Ιορδάνη είσαι ανερχόμενο αστέρι. Τα αστέρια όμως δεν φέγγουν όλο το εικοσιτετράωρο… Δεν μπορείς να εκφωνείς ειδήσεις έχοντας βάλει σε αυτόματο πιλότο το πράγματι εντυπωσιακό χαμόγελό σου κι όταν ακόμη μιλάς για τροχαία ατυχήματα… Τότε δείχνεις αδυναμία ως παρουσιαστής να εναρμονίσεις τις εκφράσεις του προσώπου σου σύμφωνα μ’ αυτά που εκφωνείς. Επίσης πρέπει τα ντισισμπέλ της φωνής σου να αυξομειώνονται και να της δίνεις χρώμα. Αλλιώς δείχνεις «κουρδισμένος» και νομίζει κανείς ότι βλέπει «κονσέρβα» ειδήσεις, ενώ είναι ζωντανές. Μη φωνάζεις πολύ.

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Βαθμός: 5
Για Δ/νση
Δέσποινα οι τηλεθεατές σας με ρωτούν ποιος είναι ο Δροβατζίκας. Βγάλτον στο γυαλί και ρυθμίστε την κεραία σας προς το Μπέλλες. Αυτό φτάνει για να εκλεγεί. Τον Φώτη όμως στείλε τον αλλού έως ότου μεγαλώσετε εσείς γιατί παραμονεύει ο εφοριακός.

ΔΙΑΥΛΟΣ ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ
Βαθμός: 4
Κώστας Μπούμπας
Κώστα υπάρχει ψίθυρος ότι ο ΛΑΟΣ σκέφτεται να σε βάλει υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη. Μην κάνεις το λάθος. Μην συγκρίνεσαι με τον Μασλαρινό(αλήθεια Σάκη εσύ πριν βγεις στο γυαλί γύψο καταπίνεις; Γιατί στέκεσαι σαν μαρμαρωμένος;) γιατί έχει όλη τη Βισαλτία μαζί του.
Μην συγκρίνεσαι με τον Βενετικίδη από το T.V.S .