28 Σεπ 2010

-Στάθη λάθος «Σιάκα» διάλεξες

-Στάθη λάθος «Σιάκα» διάλεξες για τον συνδυασμό σου. Τον Κώστα έπρεπε να βάλεις ως υποψήφιο. Η ανακοίνωση των υπολοίπων υποψηφίων του συνδυασμού σου χωρίς να μας πεις για το που είναι ο καθένας υποψήφιος, σημαίνει ότι έχεις αντιθέσεις εντός του συνδυασμού σου για τους οποίους οι αντίπαλοι σου ψιθυρίζουν ότι είναι συνδυασμός «πειθαναγκασμού».

-Θόδωρε και Αντώνη, εσείς που γνωρίζετε τον Αντώνη Σαμαρά από την εποχή της ΠΟΛ. ΑΝ. έτσι δείχνετε την αγάπη σας προς τον αρχηγό; Αν βγει ο Φωτιάδης ή ο Αγγελίδης τι θα του πείτε; Έκανες λάθος αρχηγέ που έδωσες το χρίσμα στον Μηλίδη και όχι στον Στάθη Πανταζή;
Έτσι εννοείτε την ενότητα στο κόμμα; Έτσι θα τον κάνετε πρωθυπουργό;
Ο κόσμος λέει ότι εσείς ξεσηκώσατε τον Στάθη.

-Εσύ Λάκη το ξέρουμε ότι δεν μπορείς ακόμη να χωνέψεις ότι ο φίλος σου ο Μιχαλολιάκος έδωσε το χρίσμα σε έναν της Μπακογιάννη και δεν σου πέρασε ακόμα η νίκη του Κώστα Στάγκου.
Δεν νομίζεις όμως ότι τα προσωπικά βιώματα δεν πρέπει να χαράσσουν πολιτικές θέσεις; Γιατί δεν έβγαλες «μανιφέστο» σαν εκείνο που έγραψες για το αγροτόπαιδο; Δεν θα πάρεις δημόσια θέση; Δεν κουράσθηκες να παριστάνεις την στρουθοκάμηλο στο διαδίκτυο;
Εσύ «Ίακχε» τι λες; Γιατί εξακολουθείς να είσαι υπέρ της ανώνυμης παραπολιτικής;

-Αυτή η Σωτηρία Πάνου μου θυμίζει την Παπακώστα. Αφού έπεισε τον Πανίκα με κομμάτια του Πλάτωνα όταν την έκοψε ο Μωυσιάδης και καλμάρισε… «θυμοειδές τμήμα» της ψυχής της, μας διάβασε ένα κείμενο για να μας πείσει για τα πτυχία της και μας είπε «ποίημα» λες και απευθυνόταν σε πρόβατα. Λίγη μετριοφροσύνη Σωτηρία δεν βλάπτει. Η κατοχή πτυχίων γράφονται σε βιογραφικό, δεν τα διαλαλούμε. Φαίνονται από τον τρόπο που μιλάμε και γράφουμε.

-Μόνο ο Θεόφιλος Λεονταρίδης δεν έχει τον δικό του άνθρωπο στο συνδυασμό του Μηλίδη. Κρατάει τις δυνάμεις του γραφείου του για να βγάλει πρώτο τον κ. Μασλαρινό στην περιφέρεια και δεύτερο τον Πεχλιβανίδη.
Ο Αχιλλέας τον Νίκο Σφελινιώτη. Για την τέταρτη θέση παίζουν όλοι οι υπόλοιποι. Τον Θόδωρο Γεωργιάδη στηρίζει ο Τάσος Καρυπίδης, ο Γιάννης Μωϋσιάδης, ο Αντώνης Νυχτοπάτης και ο Στέφανος Φωτιάδης. Ναι, δεν κάνω λάθος. Το δεξιό σόι του, θα ψηφίσει Ψωμιάδη…

-Διάβασα την προηγούμενη Τετάρτη την πρώτη σελίδα της εφημερίδας «Πρόοδος» και έκανα τον σταυρό μου. Τίτλος: «Χωρίς τυμπανοκρουσίες αποδέχτηκε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ ο κ. Φωτιάδης». Μετά μπήκα στις μέσα σελίδες και είδα δημοσιευμένη προκήρυξη της Νομαρχίας την οποία υπέγραφε η Δ/ντρια πολιτικής γης κ. Τσούλη(αυτή που υπέγραψε τα φωτοβολταϊκά στη Μεσορράχη) και κατάλαβα. Κατάλαβες Κώστα Παπαπαναγιώτου; Δεν δικαιώνεται τώρα ο Σάκης Αραμπατζής όταν έλεγε κατά καιρούς: «Έχει ο καιρός γυρίσματα» και το «της μιας δραχμής τα γιασεμιά»; Κάτι τέτοια φοβόταν ο Στάθης Πανταζής όταν έλεγε ότι θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί από Νομάρχης για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος. Μπορεί να είναι νόμιμο. Ηθικό είναι; Το πρωτοσέλιδο της Πέμπτης δεν το σχολιάζω. Τα έγραψε όλα ο Θωματίκος αλλά τον πρόδωσε η «σάϊκα».

-Ηλία Πολατίδη σε καταλαβαίνω. Είσαι σε δύσκολη θέση. Ο κ.Ψωμιάδης σου ταίριαζε καλύτερα. Οι αρχηγοί των κομμάτων αλλάζουν θέσεις και απόψεις. Πρόσεχε να μην εκτεθείς σε τοπικό επίπεδο. Κάνε ότι πρέπει να κάνεις διαφορετικά γιατί οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ σε λίγο θα κλιθούν να ψηφίσουν και βουλευτή. Αν εκτεθείς με Φωτιάδη θα είναι δύσκολη και η δική σου εκλογή. Ο Καρατζαφέρης θα ξαναβγεί και θα είναι το ίδιο πράγμα γι’ αυτόν αν στις Σέρρες αντί για σένα, έχει κάποιον άλλον.
Πρόσεχε γιατί πολλοί είναι οι μνηστήρες που περιμένουν να κάνεις λάθος.

-Φήμες αναφέρουν ότι ο Μάρκος Μπόλαρης είπε το τελικό Ο.Κ. για να δοθεί το χρίσμα στον Στέφανο Φωτιάδη χωρίς να πάρει την γνώμη των συναδέλφων του κ.κ. Στάθη Κουτμερίδη και Μιχάλη Τζελέπη. Για λόγους ισορροπίας θα προσπαθήσει τώρα να επιλέξει έναν αντιπεριφερειάρχη που πρόσκειται στον Αγγελίδη. Η πρόταση του Φωτιάδη να είναι ο Μητλιάγκας, έπεσε στο κενό όπως στο κενό θα πέσει «κάθε μανούβρα που θα θελήσει να επιχειρήσει ο πρώην υπουργός και τώρα υποψήφιος Περιφερειάρχης, αν επιλέξει υποψήφιο αντ/χη από το χώρο της Αριστεράς.

-Αντώνη Νυχτοπάτη. Μαθουσάλα της κατευθυνόμενης ψήφου…
Για να αφήσεις πολιτική «προίκα» για την υστεροφημία σου ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Και συ Γιώργο Σίγκα. Και συ κ. Αγγειοπλάστη, παρ’ ότι έχεις δίκαιο να αισθάνεσαι πικραμένος από τον Αντώνη Σαμαρά. Ήσουν κοντά του στα δύσκολα. Σου είναι δύσκολο να αποδεχτείς τους «ανίδρωτους λατόμους». Έχεις όμως την πολιτική σοφία την οποία εμπιστεύομαι(όπως τον δρόμο της Μεσορράχης – Λευκοθέας.. τον οποίο κατασκεύασες υπο την επίβλεψη της Νομαρχίας) για να ξεπεράσεις την όποια πικρία σου… Άστα … παιδιά είναι!!!

-Χρήστο Καπετάνιο, καλά τα πήγες μέχρι τώρα. Πρόσεξε μη χύσεις το γάλα τώρα, γιατί πολλά καρπούζια δεν χωράνε κάτω από μια μασχάλη και δεν είναι πλέον της εποχής.
Ο Τσέπελας είχε γράψει ότι ο Θόδωρος Γεωργιάδης μπορεί να αποτελέσει την πολιτική βόμβα κάτω από την μασχάλη του Στέφανου Φωτιάδη. Κάποιοι φρόντισαν να απασφαλιστεί αυτή η χειροβομβίδα, σκόπιμα. Οι κακές γλώσσες λένε ότι τελικά δεν ήταν η Μαρία αλλά εσύ ο ίδιος γιατί ο άλλος «είναι αδελφός σου». Ευχόμαστε να ξαναγίνει και πάλι αδελφός σου μετά τις εκλογές, γιατί διαφορετικά αν γίνει «έκρηξη» μέσα στον συνδυασμό του Μηλίδη, την οποία θα υποστεί ο Γιάννης Μωϋσιάδης και κατ’ επέκταση ο πραγματικός σου αδελφός, Πανίκας.

-Θερίζει ο «Αντρέας» στην Ν. Ζίχνη. Όχι ο Ανδρέας. Έχει διαφορά. Γιατί ο κ. Δαϊρετζής είναι του παλιού Πασοκ. Το νέο, συνομώτησε και ο άξονας Φωτιάδη Κουτμερίδη πήγε να δώσει τον Ομηλιάδη στον Σφελινιώτη, αλλά δεν του βγήκε.
Μέχρι και ψηφοδέλτια τον είχε υποσχεθεί πως θα τον τυπώσουν σε τυπογραφείο εφημερίδας ο ιδιοκτήτης του οποίου μέσω των παιδιών του νοικιάζει κτήριο στην Νομαρχία.

-Οι σκληροπυρηνικοί του Αγγελίδη ετοιμάζονται για Μωϋσιάδη. Θεωρούν τον κ. Μπόλαρη υπεύθυνο για το χρίσμα που έδωσε στον Φωτιάδη.
Λέτε ο κ. Μπόλαρης να μην κρατήσει στο Νομό ούτε το ποσοστό που πήρε το ΠΑΣΟΚ το 2009(37%);
Μάρκο, χαράς ευαγγέλια για τους Τζελέπη κι Κουτμερίδη στον επόμενο ανασχηματισμό. Μήπως ήσουν και συ «αντάρτης» εναντίον Γεωργούλα κοντά στον Φραγγιαδάκη;

-Ρε παιδιά!!! Εκεί στο γραφείο του Μηλίδη τι κάνατε; Καφέδες πίνετε; Είναι χαμένος από παντού. Μήπως υιοθετήσατε τη ρήση του αείμνηστου Δημήτρη Σ αββίδη «και το σακάκι μας να βάλουμε πάλι θα βγούμε…»;
Ο Δημήτρης όμως, το είχε πει για τον Τάσο Καρυπίδη και όχι για τον Θόδωρο Μηλίδη.
Εκτός αν πήρατε φόρα μετά την υποψηφιότητα του γιου του, Δημήτρη Καρυπίδη.
Εσύ Μαρία και Θεόφιλε ποιους δικούς θα στηρίξετε απ’ τον συνδυασμό του κ. Μηλίδη; Για την Μαρία κάτι άκουσα για βόμβα που ετοιμάζει, για τον Θεόφιλο αντί να πιέζει τον Νυχτοπάτη, τον πιέζει αυτός.

-Αν ήταν στην θέση του Μηλίδη ο αείμνηστος Γιάννης Παναγιωτάκης, θα είχε ήδη κλείσει τον συνδυασμό και θα είχε αφήσει μια κενή θέση για τον Στέφανο Φωτιάδη.

-Λάκη Γεωργιάδη έχει καιρό ακόμη. Σε περιμένει μι θέση στο ψηφοδέλτιο του Μηλίδη. Εκεί μαζί με τον φίλο σου Αντώνη Αναστασιάδη, ο οποίος έκανε για χάρη του κόμματος «πολιτική κολοτούμπα». Εσύ ο «ρέϊτζερ» της πολιτικής και παιδί του «Δίκτυο 21» γιατί χτυπάς το κόμμα του φίλου Μηχαλολιάκου που δεν διστάζει να ρισκάρει κάθοδο στον Πειραιά; Ταιριάζει εσύ ο τέως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ να είσαι αντάρτης, μόνο και μόνο απο κόμπλεξ απέναντι στον Στάγκο;

-Σύναξη εργολάβων έγινε με πρωτοβουλία ενός πολιτικού μηχανικού της πόλης μας που πήρε αρκετά έργα νομίμως επί νομαρχίας Φωτιάδη. Προέτρεψε τους εργολάβους να ψηφίσουν τον «χρισμένο».
Φίλε πολιτικέ μηχανικέ μη χτίζεις παλάτια στην Άμμο… Σου την έχει στημένη… από χρόνια, αλλά δεν το πήρες χαμπάρι και γελάνε πίσω από την πλάτη σου όλοι … γιατί ως συνήθως… τελευταίοι το μαθαίνουμε…

-Ετοιμάζεται ο κ. Χάρης Τσιώνης για να είναι υποψήφιος με την Διάβαση Πεζών. Τιμή για την πόλη μας Χάρη. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.