15 Σεπ 2010

-Ακόμη απάντηση περιμένει ο Στάθης Πανταζής

-Ακόμη απάντηση περιμένει ο Στάθης Πανταζής για την κατάσταση που αφορά τους παιδικούς σταθμούς της πόλης. Και αν πραγματικά δαπανήθηκαν για το έτος 2009, 1.555.884,72 γι’ αυτούς τους σταθμούς, τότε η όλη διαδικασία δεν είναι απλά, έκλεισαν οι παιδικοί σταθμοί, αλλά χρίζει δικαστικής και εισαγγελικής παρέμβασης.

-Τα «παντελόνια είναι περίεργα ρούχα» λέει ο Αντώνης Αναστασιάδης. Πόσο δίκιο έχει, αφού οι πιο πολλοί που τα φοράνε δεν γνωρίζουν, το γιατί, και την χρήση τους.

-Τι έχει να κρύψει ο Φωτιάδης και συγκαλεί πάντα συσκέψεις κεκλεισμένων των θυρών. Συνδυασμό προσπαθεί να στήσει και όχι «στοά».

-Η ψυχούλα του το ξέρει, αλλά η πολιτική «μπανανόφλουδα» που πάει να δημιουργήσει, μάλλον βρίσκεται σε αδιέξοδο, αφού υπάρχει απροθυμία και άρνηση για την συμμετοχή στο συνδυασμό, στελέχη και προβεβλημένα άτομα από τον ίδιο ιδεολογικό χώρο. Έχει μεγαλύτερη ευκολία στην προσέγγιση κάποιων «γελαντζί» κεντροδεξιών.

-Για κάποια εξώδικα μαθαίνω ότι λαμβάνει ο Στέφανος Φωτιάδης προσωπικά και όχι για τη Νομαρχία. Κύριε Φωτιάδη επειδή είστε Νομάρχης δεν νομίζω ότι αυτό σας δίνει το δικαίωμα να μην είστε συνεπής στις προσωπικές υποχρεώσεις. Αυτό που σας ζητήθηκε, σας δόθηκε απλόχερα, γιατί πρέπει να το επιτρέψετε με εξώδικα και δικαστική απειλή.

-Διαβάζω στο «Δυναμίτης Press» γράφει η Σερραία. Καυτά τα νέα… πολύ κατεβασμένος ο μέσος όρος ηλικίας στο νέο κόμμα που ψήνεται και για να ακριβολογούμε ένα από τα νέα κόμματα. Γιώργος Παπανικολάου(Ευρωβουλευτής), Σίμος Κεδίκογλου, Λίνα Κλείτου, Σοφία Καλατζάκου, Αλέξανδρος Χρυσάφης και ψάχνει για νέα άτομα στην περιφέρεια με καθαρά πρακτικό πνεύμα, φιλελεύθερες απόψεις και νέα μυαλά.

-Χαλαρός ο κυρ Μωυσιάδης, με ομήγυρη σε γνωστό καφέ πλαισιωμένος από φίλους και συνεργάτες. Εκπληκτικό το κλίμα της παρέας.