17 Σεπ 2010

-Μέχρι στιγμής καμιά συνάντηση ο Μάρκος Μπόλαρης

-Μέχρι στιγμής καμιά συνάντηση ο Μάρκος Μπόλαρης με τους βουλευτές του χώρου. Εκτός και αν βασίζεται μόνον στους «αυλικούς του φίλους» που τον «θυσίασαν» στον βωμό του Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας.

-Δανεικά και αγύριστα είναι το νέο σλόγκαν υποψηφίου δημάρχου για τον Δήμο των Σερρών. Αφού εκμεταλλεύτηκε ανηλεώς συνεργάτη του, αλλά και την σύζυγο του για υπηρεσίες που προσέφερε(πληροφορίες λένε για δανεικά με πενταψήφιο νούμερο). Αν εκλεγεί «πάρτυ» θα κάνει… Άρη πολλά τα λεφτά του Δήμου…

-Χαμός στην συγκέντρωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο Σιδηρόκαστρο. Πολλοί αυτοί που ήθελαν να ανταλλάξουν μια χειραψία, αλλά λίγοι τα κατάφεραν.

-Όλοι περίμεναν να ανακοινώσει τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους. Έμειναν με την επιθυμία. Θα κάνω μια προσπάθεια να σας βγάλω από την περιέργεια. Γυναίκες.. Αγνή Δουβίτσα, Σιμψίρη-Κολίβα, Πάνου, Δάγκου.
Άνδρες.. Ιάκωβος Ιακωβίδης, Σάκης Ρίζος, Θεόδωρος Γεωργιάδης, Νίκος Σφελινιώτης, Σάκης Μπασδάνης, Σάκης Μασλαρινός, Παναγιώτης Σπυρόπουλος και Σωτήρης Αβράμης(Για καθέναν απ’ αυτούς υπάρχει μια μικρή και συναισθηματική ιστορία).

-Τι λέει ο κόσμος Πατέρα;
Αναζητείται ο πολιτικός ψυχίατρος διαβάζω στο «όλα στη φόρα». Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και ήδη τα δυνατά άλογα άρχισαν να κουτσαίνουν. Ο Νομάρχης με επίσημο ή ανεπίσημο χρίσμα ανακοίνωσε 16 άτομα. Ο Θεόδωρος Μηλίδης εν αναμονή του μπαμ… Έρχεται ο Στάθης Πανταζής να τινάξει επικοινωνιακά την μπάνκα στον αέρα με 40 ονόματα…Ο δε Πέτρος Αγγελίδης την σμπαράλιασε με 155 άτομα…Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε;

Quiz

1)Ποιος υποψήφιος Δήμαρχος έχει το χαϊδευτικό του «Ντόνγκατζη»;

2)Σε ποια ημικρατική υπηρεσία που έχει σχέση με την αγορά τραγουδούν το, τα πήραν όλα και έφυγαν;(πηγή: Όλα στη φόρα)