6 Οκτ 2010

-Λάζαρε λες και...

-Λάζαρε λες και έλειψαν οι Σερραίοι για να πάρεις την άποψη τους για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Φυσικά μπορεί οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι και οι «επαναπατρισθέντες πόντιοι» να έχουν καλύτεροι γνώση των πεπραγμένων της πόλης.

-Ο Άρης Δρογαλάς έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων της T.V.S. Φίλε μου και σ’ ανώτερα. Άσε τις «Κασσάνδρες» να σε ζηλεύουν.

-Χάρηκα όταν ο κυρ Γερασίμου μίλησε για την Παγκόσμια μετάδοση του καναλιού στους απανταχού Σερραίους. Υλοποιείται αυτό που άρχισε ο Τσέπελας.

-Στα εγκαίνια της T.V.S ήθελα να δω επιχειρηματίες και όχι όλους αυτούς τους εκμεταλλευτές των Μ.Μ.Ε. Άλλοι αγωνιούν και άλλοι καρπώνονται τα οφέλη.

-Μου έλεγε επιχειρηματίας πως, τι τους ήθελε όλους αυτούς τους ανύπαρκτους, δεν κατάλαβε ότι μόνον η παρουσία τους, αφαιρεί. Μέτρησα πέντε επιχειρηματίες μου είπε. Αυτό μήπως δεν είναι τυχαίο;

-Θεόφιλε τι γίνεται, δεν σ’ ενδιαφέρει να κερδίσει το κόμμα σου και ο αρχηγός σου. Γιατί τόση σιωπή;

-Άρη η συμμετοχή του επιμελητηρίου στον Δήμο Σερρών επιβάλλεται με ένα ή περισσότερα στελέχη. Γιατί αυτή η αποχή και η σιωπή; Πώς να την ερμηνεύσουμε;

-Ο Σάκης Μπασδάνης οργώνει το νομό όπως ξέρει ο ίδιος, στόχος του η πρωτιά. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τους έβαλε όλους τα «δύο πόδια σε ένα παπούτσι». Θέλει εκλογή από τον πρώτο γύρο, και ο Μπασδάνης ξέρει από πρωτιές.

-Ο Πέτρος Πετρούσης εκπρόσωπος τύπου της Δημοτικής Πρωτοβουλίας του Πέτρου Αγγελίδη. Η στήλη εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.