30 Οκτ 2010

Τηλεκριτική του Νέστορα

T.V.S
Βαθμός 8
Γιάννης Γούναρης-Νάντια Δερέμπεη

Για αρχή, πολύ καλό από άποψη οργάνωσης το ντιμπεϊτ με τους υποψήφιους Δημάρχους του Δήμου Σερρών. Ευτυχώς για σένα Νάντια, την υποκειμενικότητα σου υπέρ του Νομάρχη, την κάλυπτε ο εμπειρότερος από σένα, Γούναρης.
Είπαμε ότι είστε πράσινος λόφος… και για να μας παραπλανήσετε, βάλατε τόσο μπλε στο πλατώ, που νομίσαμε ότι μετά την συνάντηση που είχε ο κ. Γερασίμου με τον Νομάρχη, σίγουρα πως θα συνέφαγε και με τον Μηλίδη.

ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Βαθμός 7,5
Μωραϊτη Ελένη

Τώρα μάλιστα!!! Εκτός από το καλό σου ντύσιμο ήσουν αρκετά ευγενική, ξέχασες τον Μωραϊτικο αρνητισμό σου και κράτησες «Σολομώντεια» ισορροπία μεταξύ των βουλευτών κ.κ Καρυπίδη και Κουτμερίδη. Με επιδέξιο τρόπο χωρίς να ταυτίζεσαι με πάθος, μοίρασες και την Τρίτη άποψη του κόσμου ισομερώς και στους δύο.
Μιλούσες όταν έπρεπε χωρίς να τους διακόπτεις. Αν δρομολογήσεις και συναντήσεις τηλεοπτικές μεταξύ βουλευτών που ανήκουν σε διαφορετικά κόμματα που έχουμε να δούμε χρόνια, τότε θα σε παραδεχθώ. Φρόντισε να αρχίσεις από την φίλη σου την Μαρία και τον κουμπάρο της, τον κ. Μπόλαρη. Αλήθεια γιατί όλοι σας ανέχεστε χρόνια τώρα μονολόγους όλων των βουλευτών; Αντί της βιομηχανίας που έστησαν στην κατάθεση ερωτήσεων στη βουλή, γιατί δεν τους βάζετε να τις αναπτύξουν απέναντι σε συναδέλφους τους; Άλλωστε η Βουλή απαντάει μετά από μήνες και οι απαντήσεις είναι «νερόβραστες».

ΔΙΑΥΛΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ
Βαθμός 6

Κώστα Μπούμπα η υποψηφιότητα σου άφησε μεγάλο κενό στο σταθμό. Ο νεαρός που βάλανε στη θέση του, παίρνει τα «σκονάκια» για το τι θα ρωτήσει με τέτοιο άκομψο τρόπο, που εκτός από τον εαυτό του, εκθέτει ανεπανόρθωτα το σταθμό και την εκπομπή σου.

T.V ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Βαθμός 3
Προς Πρόεδρο

Θόδωρε για μας που ξέρουμε επειδή ο τρόπος με τον οποίο παρουσίασες το επεισόδιο Τσομαρίδη-Μπαντοτάκη ξεπέρασε κατά πολύ όχι μόνο την κόκκινη γραμμή της αντι ιδεολογικής δημοσιογραφίας αλλά και αυτής του ποινικού νόμου, ρώτησα από περιέργεια να μάθω.
Κοινός δικός μας φίλος, μου μετέφερε ότι ποτέ η Μαυρίδου δεν μίλησε μαζί του όπως η ίδια ισχυρίστηκε στον αέρα, αλλά πολύ περισσότερο, όταν ο ίδιος ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά για να πει την δική του άποψη, εσύ προσωπικά του το αρνήθηκες(έχει μάρτυρες γι’ αυτό).

Το ίδιο μαθαίνω από άλλη πηγή πως έκανες και σε άλλη τηλεθεάτρια που θέλησε και αυτή να πει την άποψη της.

Θόδωρε σε βλέπω σεντραρισμένο για ΕΣΡ και αυτή τη φορά όπως πληροφορήθηκα τα έγγραφα του τα ετοιμάζουν έμπειροι δημοσιογράφοι και έγκριτοι δικηγόροι που ξέρουν καλά τα της συκοφαντικής δυσφήμησης. Ένας από αυτούς μου είπε ότι έχουν χαρτιά και από το παρελθόν που αποδεικνύουν συν τοις άλλοις πανομοιότυπη συμπεριφορά εμπάθειας. Ξέρω ότι κασέτες δεν σου ζήτησαν γιατί αυτή τη φορά, σου την είχε στημένη… και ο ίδιος. Καλά ξεμπερδέματα με σένα και τον Γιώργο Τσομαρίδη και όσοι τον έβαλαν να πει αυτά που είπε. Είμαι περίεργος να δω αν θα βρείτε μάρτυρες για το δικαστήριο. Για το ΕΣΡ δεν θα χρειαστούν… θα είναι πολύ συνοπτική η διαδικασία.