22 Οκτ 2010

Ποιος διευθυντής...

Ποιος διευθυντής ή εκπρόσωπος υποψηφίου βρίσκεται σε αναρρωτική και δουλεύει 14 ώρες την ημέρα…… ά ρ ρ ω σ τ ο ς…

-Η Στέλλα και πάλι στο προσκήνιο, ανανεωμένη και δυναμική, θα δώσει πλέον ζωή στην πρωινή ζώνη του ΔΙΚΤΥΟ T.V. Θα έχει γιαγιάδες που θα πλέκουν και πολλά άλλα. Δεν θα ξεχάσει φυσικά τις συνταγές της που φαίνεται να επεκτείνονται και άλλες τελετουργίες. Καλημέρα σας. Καλώς ήρθατε στο ανατρεπτικό πρωινό μας.

-Κάλεσμα για τηλεοπτικές εμφανίσεις έκανε ο κ. Φωτιάδης στους συνυποψήφιους του με επιστολή προς τους ίδιους. Μάλιστα μετά έγινε και συνάντηση με Φιλιώ Σαραντίδου και Παναγιώτη Κοτρώνη. Δεν γνωρίζουμε τι είπαν οι τρεις αρχηγοί, το αποτέλεσμα όμως είναι ότι ο Στέφανος Φωτιάδης απέσυρε την πρόταση του!!!

-Οι υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης δίνουν «το χαστούκι τον Ίακχο» όσον αφορά τις άδικες κατηγορίες που εξαπέλυσε το συγκεκριμένο blog κατά της επαγγελματικής ευσυνειδησίας του Σωτήρη Κοτσάμπα(γνωστός ως Σώτος). Δεν μπορούν κάποιοι και ανώνυμα μάλιστα να συκοφαντούν μια επιχείρηση και τον ιδιοκτήτη της με σχεδόν δύο δεκαετίες σοβαρής επαγγελματικής δουλειάς. Αυτό εμείς το λέμε εμπάθεια αισχίστου βαθμού.

-Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Ηλία Πολατίδη το ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ στο Νομό Σερρών. Όχι, κάποιοι νόμιζαν πως θα μπορούσαν να κάνουν ότι ήθελαν. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Ηλίας και τον εαυτό του ξέρει να προστατεύει, αλλά κυρίως δεν θέλει ποντίκια στα πόδια του.