5 Οκτ 2010

Ένα εικοσιτετράωρο μετά

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την παρουσίαση του χρισμένου συνδυασμού, εμφανίστηκε στην πόλη μας και αυτός που του έδωσε το χρίσμα. Στάθη και Μιχάλη ράψτε κουστούμια. Θα σας χρειαστούν στον επόμενο ανασχηματισμό.

Εσύ Μιμή που σιωπάς όταν πρέπει να μιλήσεις και μιλάς όταν δεν πρέπει, ποιος σου έδωσε αυτόν τον ρόλο; Από υποψήφια βουλευτής που ήταν το όνειρο του πατέρα σου, γιατί ξαναγύρισες προς τα κάτω; Τον Φωτιάδη αντιγράφεις, ή αυτή είναι η γραμμή του συνδυασμού; Δεν κατάλαβες ότι ήσουν πρόταση της Πέπης για να σε φάει;

Αγαπητέ Ίακχε. Αν ρωτήσεις το «μπατσάκι» ξέρει να σου πει για τον υποψήφιο δήμαρχο που συνελήφθει από την αστυνομία να παίζει φρουτάκια…

Μαρία εσύ μπορείς να μας πεις αν ένας ψηφοφόρος μπορεί να ψηφίζει άλλον για το «τοπικό» και άλλον για δήμαρχο;

Θεόφιλε το 1996 ο Ευγένιος ήταν πρώτος σε ψήφους. Βγήκε τέταρτος το 2000 και από πρώτος το 2004 δεν κατόρθωσε να εκλεγεί το 2007. Αυτό γιατί το 1996 είχε στηρίξει ως αντάρτη τον κ. Αντώνη Νυχτοπάτη για υποψήφιο δήμαρχο της πόλης και το 2006 τον Μυτιλιναίο για Νομάρχη. Δεν σου λέει τίποτα η ιστορία;

Από την προηγούμενη εβδομάδα ο «τύπος» διαβάζεται μέσω διαδικτύου απ’ ευθείας στη Ρηγίλλης. Θέλουν να έχουν άμεση ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο Νομό μας και να είναι ενήμερο το τμήμα του επαρχιακού τύπου του κόμματος όπου θα εργαστεί μετά τις εκλογές ο υπεύθυνος τύπου του συνδυασμού του κ. Μηλίδη, κ. Ντάνης Τσέπελας.

Σε αδυναμία εντοπισμού άλλων υποψηφίων βρίσκεται ο κ. Φωτιάδης ο οποίος παρά τις δηλώσεις του για παρουσίαση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού μαζί, μας έδωσε μόνο τους 138. Τους υπόλοιπους θα τους συμπληρώσει με την βοήθεια του κ. Μπόλαρη ο οποίος είναι ισχυρός στην πόλη των Σερρών.

Το παραμύθι αυτό περί φθαρμένων υλικών του κ. Γιάννη Βλάχου πρέπει να τελειώσει. Είναι αυτοί που διαφοροποιήθηκαν εγκαίρως. Στην κρεβατοκάμαρα βρισκόταν οι κ.κ. Σωτηριάδης, Δάγκος και Γούνας που έμειναν απ’ έξω.

«Φουλαριστή» η ομάδα του Αλέκου Χρυσάφη που οι «Κασσάνδρες» την ήθελαν μακριά από τον Θόδωρο Μηλίδη. Η απάντηση ακούει στο όνομα Οδυσσέας Εφραιμίδης, ένα από τα πιο δυνατά «άτια» της ομάδας. Ήδη ο Χρήστος Πουρνάρας ξεκίνησε την «άγρα» ψήφων.

Στάθη Πανταζή κάνε την υπέρβαση. Δεν θα το ξεχάσουν τα 40 παλικάρια σου που αν ενωθούν με τους 100 του Μηλίδη, σε βλέπω την άλλη φορά βουλευτή. Δεν θα το ξεχάσει ο Αντώνης… θα βγάλεις από τη δύσκολη θέση τους κ.κ. Θόδωρο Καμπούρη και Αντώνη Πολυκίδη που είμαι σίγουρος ότι στεναχωριούνται κατά βάθος.


Θα τρίβουν τα μάτια τους για τον υποψήφιο που θα ανακοινώσει ο κ. Μηλίδης μαζί με την επόμενη ομάδα των υποψηφίων του. Τον διεκδίκησαν οι κ.κ. Στέφανος Φωτιάδης και Π. Αγγελίδης αλλά δεν ενέδωσε λόγω του φίλου του Κώστα Σιάκα κιας είναι από άλλο κόμμα. Λίγη υπομονή.

Περιμένουμε να δούμε χέρι – χέρι τον κ. Μηλίδη και τον κ. Μωϋσιάδη αύριο στο «Κομπολόι» δίπλα στον Ψωμιάδη. Το απαιτεί όλη η παράταξη για να διαψευστούν οι φήμες.