7 Οκτ 2010

-Ομήγυρη με Μελήτο,...

-Ομήγυρη με Μελήτο, Μπαλαξή, Ραμπότα, Λάντο, Βουλγαρίδη, Θεμιστοκλέους, εθεάθησαν σε γνωστό καφέ της πόλης. Η συζήτηση είχε διάρκεια, με πολλές αναλύσεις και αποφάσεις. Στο εξής θα την αποκαλούμε η ομάδα των έξι, σαν και αυτή των δέκα, δηλαδή.

-Μια τους απόφαση είναι η συμμετοχή τους στις εκλογές του Νοεμβρίου. Η δεύτερη απόφαση που πάρθηκε ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με Φωτιάδη και τρίτη η αλληλοϋποστήριξη που θα τους επιτρέψει να έχουν δυναμική και παρεμβατικό ρόλο.

-Πώς να τον εμπιστευθούμε έλεγαν, αφού η αναξιοπιστία του και η υποσχεσιολογία του είναι οι πιο καλές του «αρετές».

-Μόνον δεξιούς δεν είδαμε στους 138 που ανακοίνωσε ο Φωτιάδης ή καλύτερα είδαμε «περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις». Για άλλη μια φορά λόγια…Λόγια…Λόγια…

-Δύο μεταγραφές βόμβα ετοιμάζει ο Πέτρος Αγγελίδης που θα κάνουν την διαφορά. Πέτρο προχώρα χωρίς ενδοιασμούς, είναι κινήσεις ματ.

-Χάρηκα τρεις νέους ανθρώπους, τους εκπροσώπους τύπου Μηλίδη, Αγγελίδη και Πανταζή με την ποιότητα που έβγαλαν μαζί με τους Γιώργο Καπετάνιο και Μαρία Νάβαλη στο κεντρικό δελτίο του Δίκτυο. Μπράβο σ’ όλους η τοπική τηλεόραση έχει ανάγκη την ποιότητα.

-Ο μόνος που είχε τα παντελόνια που είναι ρούχα παράξενα, όπως λέει ο Αντώνης Αναστασιάδης, είναι ο Θεόδωρος Καμπούρης που φωναχτά είπε αυτό που οι άλλοι σκέφτονται, ότι ο συνδυασμός του Φωτιάδη είναι προϊόν συναλλαγής και τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του υποψηφίου Θεόδωρου Μηλίδη.

-Ο Στέφανος Φωτιάδης απαντά στον Στάθη Πανταζή με την ξύλινη του γλώσσα και αοριστολογίες. Για την «ταμπακέρα» τίποτα και συνήθως απαντά αυτός που έχει «την φωλιά του λερωμένη» λέει ο σοφός λαός.

-Άντε ρε Μάρκο βάπτισε τους να τελειώνουμε, αν σου λείπει ο Παπάς και ο Νουνός εύκολο είναι θα τους βρούμε. Μην καταλήξει κανείς στο νοσοκομείο και έχουμε και άλλα «ντράβαλα».

-Κάθε αρχή και δύσκολη, Γιάννη και Νάντια. Μην ακούτε τις «Κασσάνδρες», βγάλτε αυτό που είστε και όχι αυτό που θέλουν κάποιοι να σας επιβάλουν.

-Στάγκο χάθηκες. Κάποτε έπαιρνες και για κανένα καφέ. Αφού έβαλες το νερό στο αυλάκι μας ξέχασες.