30 Οκτ 2010

-Στέφανε εκνευρισμένο σε είδα...

-Στέφανε εκνευρισμένο σε είδα στο ντιμπεϊτ του T.V.S αν και θα έπρεπε να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Εσύ Παναγιώτη πρέπει να παραμείνεις αρχηγός συνδυασμού, όχι δημοσιογράφος που συντονίζει ντιμπεϊτ.

-Ανέλπιστα καλός φάνηκε ο Θεόδωρος Μηλίδης που πήρε τα πάνω του και γκρέμισε το μύθο του επαγγελματία…στο γυαλί. Θόδωρε πρέπει να ετοιμάζεσαι με τον Πέτρο για τον δεύτερο γύρο. Η Πέπη δεν θα εμφανιστεί γιατί θέλει να είναι πάντα με τον νικητή. Θα τρέχει με τον Μηλίδη και θα κάνει δηλώσεις έχοντας δίπλα της τον Ασίκογλου.

-«Αντικειμενική» πληροφόρηση από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τον συνδυασμό του κ. Στέφανου Φωτιάδη. Κανείς δεν μίλησε για φερόμενες άκυρες υποψηφιότητες που περιέχει ο συνδυασμός του. Εκτός εάν το πήραν πρέφα όλοι ότι θα έρθει τρίτος, οπότε σκέφτηκαν ότι είναι «δώρον-άδωρον».

-Ενωτική παρέμβαση του Δεσπότη μας στα αυτοδιοικητικά έτσι όπως αρμόζει στο πνεύμα της εκκλησίας. Κατά την διάρκεια επίσκεψης του κ. Θόδωρου Μηλίδη τον επαίνεσε παρουσία υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων για το μήνυμα του διαφημιστικού του σποτ, επειδή εμπεριέχει την ανάγκη του κοινού αγώνα όλων για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας.

-Όχι δεν ξαναείδα το αρχικό διαφημιστικό του κ. Στέφανου Φωτιάδη, εκείνο που αναπαριστούσε την κάλπη να έχει μαύρο χρώμα…Λέτε να μοιρήστηκε μαύρισμα… στις εκλογές ή γιατί απέσυρε σιωπηλά την στήριξη ο Ηλίας Πολατίδης;
Χάθηκε και το βαθύ κόκκινο στο οποίο κατέληγε το διαφημιστικό μετά την αποχώρηση του κ. Αργυριάδη. Λέτε να είναι συμπτώσεις;

-Χρειάστηκε ο κ. Βλάχος να στήσει… τον Μηλίδη στο Δημαρχείο για 40 λεπτά για να πληροφορηθούν οι Σερραίοι ότι ήταν στο Δικαστήριο με σκοπό να πει τις απόψεις του σε διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε εταιρεία εναντίον πρακτικού αξιολόγησης για κατασκευή συνέχισης του έργου του ΧΥΤΥ ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ.
Δήμαρχε γιατί δεν ήρθε και ο κ. Βλαδίκας που ήταν πρόεδρος επιτροπής ανάδειξης της αναδόχου εταιρείας; Μήπως γιατί είναι υποψήφιος και δεν θέλει να έχει μπλεξίματα; Επειδή η επιτροπή συνεδρίασε εν μέσω θέρους και εν κρυπτώ από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εσείς κ. Βλαδίκα ως πρόεδρος της επιτροπής τι άποψη έχετε;


-Σοφή η θέση του κ. Μηλίδη για το τι πρέπει να γίνει με το θέμα της Δημοτικής αγοράς. Να γίνει δημοψήφισμα και να αποφανθούν όλοι οι Σερραίοι δημότες. Θα κοστίσει λιγότερο και θα δαπανηθεί λιγότερος χρόνος από αυτόν που ήδη χάθηκε. Όλοι οι αρχηγοί και τα «περιβάλλοντά τους» δεν σημαίνει ότι έχουν το αλάθητο. Και προπάντων δεν είναι αυτοί που πληρώνουν. Ας ρωτήσουμε τους Δημότες. Αυτό θα πει Δημοκρατία των πολιτών. Έτσι δεν είναι Παναγιώτη Κοτρώνη;

-Γεύμα εργασίας; Είχαν τρεις δημοσιογράφοι με έναν από τους έξι δημοσιογράφους παραμονή του ντιμπεϊτ στο Τ.V.S. Ήταν απλή σύμπτωση; Όχι δεν εργάζονταν στον τηλεοπτικό σταθμό που οργάνωσε το ντιμπεϊτ.

-Τραπεζικέ από χθες αποφάσισα να στέλνω την εφημερίδα μου στην Διοίκηση της τράπεζας με την σημείωση:
«Εντελώς δωρεάν» προς άρση κάθε παρεξήγησης και να μην την ψάχνεις αλλού να την διαβάζεις…