5 Οκτ 2010

Εβδομαδιαία τηλεκριτική του 10’ από τον Τηλενέστωρα



Τ.V. ΔΙΚΤΥΟ
Βαθμός: 8
Προς δ/νση
Το ότι δεν τα «βρήκατε» ακόμη με κανέναν, σας κάνει ξεχωριστούς και ελπίζω να πάτε έτσι μέχρι το τέρμα. Μόνο έτσι θα κρατήσετε την πρωτιά στην τηλεθέαση και δικαίως θα σας αποκαλούν τοπικό C.N.N και για την αντικειμενικότητα σας.

NEA TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Βαθμός: 7
Προς Δέσποινα Νικολάκη

Πως τα προλαβαίνεις όλα ρε Δέσποινα; Κανάλι, Νίκο, Φώτη και εκπομπή από πάνω, πες μας την συνταγή.

ΔΙΑΥΛΟΣ «ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ»
Βαθμός: 7
Προς δ/νση
Εκτός από το όνομα πρέπει να αλλάξετε πολλά ακόμη. Πολύ καλή η συνέντευξη του Κώστα Μπούμπα με τον κ. Βασίλη Παπαβασιλείου. Δεν ήταν «στημένη».

T.V.S
Βαθμός: 5
Προς δ/νση
Καλό το διαφημιστικό για το νέο σας πρόγραμμα, αλλά αν σας αντιληφθεί η Τράπεζα από την οποία κλέψατε το αεροπλανάκι της .. και προσφύγει για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, ο Γερασίμου θα σας περικόψει κι’ άλλο τους μισθούς. Διώξτε το σύνδρομο του «ΔΙΚΤΥΟ» από πάνω σας, αλλιώς ότι και αν κάνετε θα παραμείνετε η ουρά του… Εντάξει το καταλάβαμε ότι είσαστε το πράσινο κανάλι στο νομό μας. Πρέπει όμως να καταλάβετε ότι χάνετε τηλεθεατές ειδικά αν αναγκάζετε ακόμη και την Αλευρά να μας αναφέρει… τόσο ωμά.

T.V EΠΙΛΟΓΕΣ
Βαθμός: 4
Προς δ/νση
Το ότι τα «βρήκατε» με τον Φωτιάδη το καταλάβαμε όλοι. Λίγο φρένο δεν βλάπτει γιατί εκτός από εσάς εκθέτεται και τον ίδιο. Ακόμη και στους μη υποψιασμένους… κ. Ελιόγλου.