13 Οκτ 2010

-Βήματα μπροστά η...

-Βήματα μπροστά η NEW TV. Με καταπληκτικό πλέον σήμα και με πρόγραμμα αναβαθμισμένο, εκπέμπει σ’ όλο το νομό.

-Μπαίνει δυνατά πλέον στο παιχνίδι της ενημέρωσης και η NEW TV, με τις παραπάνω προϋποθέσεις. Συγχαρητήρια παιδιά. Αργά αλλά σταθερά Νικόλα…

-Με το πιο εύσχημο τρόπο ο Γιώργος Ανδρέου βγήκε και είπε φωναχτά αυτά που σκέφτονται οι άλλοι και δεν έχουν κουράγιο να τα πουν. Το όνομα Ανδρέου ζυγίζει πολλά «καντάρια βάρος», ενώ το όνομα Φωτιάδης μόλις «λίγα γραμμάρια», αυτό ήταν και το λάθος του Στέφανου στην διαχείριση του ονόματος Ανδρέου.

-Χωρίς φόβο και πάθος ο Άγιος Σιδηροκάστρου στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα του Απόστολου Καρύδα. Δεν ξεχνά τι τράβηξε σ’ άλλες εποχές αφ’ ενός, και αφ’ ετέρου ο Απόστολος Καρύδας ήταν πάντα κοντά σε κάθε πρόβλημα του Αγίου του Σιδηροκάστρου.

-Επιτέλους βρε παιδιά το μεγάλο αναπτυξιακό έργο που λέγεται «φυλακές Νιγρίτας», θα ξεκινήσει την λειτουργία του. Οι πρώτοι 35 έγκλειστοι θα φιλοξενηθούν άμεσα.

-Είναι δυνατόν ένα κόμμα εξουσίας σαν το ΠΑΣΟΚ να μην μπορεί να βρει 12 περιφερειακούς συμβούλους. Γιατί τέτοια άρνηση βρε παιδιά;

-Εκλογικό κέντρο «χλίδα» επέλεξε η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Κωνσταντινίδου. Το πρώην GALEA διαμορφώνεται για να παίξει το ρόλο του. Τώρα πόσο θα διαμορφώσει ουσία ή εντυπώσεις, κοντός ψαλμός Αλληλούια.

-Πανικόβλητος ο Στέφανος Φωτιάδης. Μήνυση κατ’ αγνώστων και εναντίον των blockers υπέβαλε, ο λόγος άγνωστος, μάλλον την διαχείριση της ήττας του προσπαθεί να προβάλει ο τέως νομάρχης μας. Άλλωστε και η επιμονή του για συνάντηση με τον Πέτρο Αγγελίδη δεν μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά.

-Αιχμηρός, αλλά με πολιτική ποιότητα δίνει απάντηση ο Στάθης Πανταζής στον «αυτοδιοικητικό-ανεξάρτητο με το ΠΑΣΟΚ» Στέφανο Φωτιάδη, λέγοντας του πως «κάποιος που έπεσε στην λάσπη προσπαθεί να ξεπλυθεί με λασπόνερα».