8 Οκτ 2010

-Εν ενεργεία Νομάρχης...

-Εν ενεργεία Νομάρχης και υποψήφιος δήμαρχος, Στέφανος Φωτιάδης, το ρεζιλίκι που έπαθε από τους έξι νομαρχιακούς του συμβούλους δεν έχει προηγούμενο. Αφού το κατάφερε και αυτό, τότε μπορεί ο «Καλλικράτης» να σοφιστεί και 4ο γύρο για τον κ. Φωτιάδη.

-Μην ξαφνιαστούμε όμως αν δούμε και άλλο πρωτοκλασάτο υποψήφιο εκτός 2ου γύρου με τον ρυθμό που πάει και τις άστοχες ενέργειές του.

-Προβλέπω να εξαφανίζεται ο Στέφανος μετά τις εκλογές και μετά τον διασυρμό και το ρεζιλίκι που θα πάθει. Τι του φταίνε όμως οι άνθρωποι που τον ακολουθούν, γιατί δεν τους ειδοποιεί εγκαίρως; Και το μεγάλο «γαμώτο» είναι ότι ίδιος ξέρει την «τύχη» του.

-Αν αληθεύει ότι ο ΛΑ.Ο.Σ στηρίζει Φωτιάδη, τότε οι πατριώτες πρέπει να μας εξηγήσουν πολλά και όχι να δουλεύουν τον κόσμο. Πως μετά ο κόσμος να πειστεί ότι ο ΛΑ.Ο.Σ δεν είναι «εξαπτέρυγο» του ΠΑΣΟΚ.

-Διάβαση πεζών, Παναγιώτης Κοτρώνης, ευρηματικό το κεντρικό σύνθημα του. «Η φωνή μας βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα. Δυναμώστε την, κάντε ένα βήμα μπροστά». Σερραίοι έχετε επιλογή …. δυναμώστε τους.

-Τι γίνεται ρε Άρη μ’ αυτήν την ΕΠΑΝΕΣΕΡ. Δώσε ένα τέλος, η υστεροφημία του επιμελητηρίου και η δικιά σου πάνω απ’ όλα.

-«Κολοτούμπα» Σοφοκλέους από την ομάδα των έξι. Αναμενόμενο ρε παιδιά, δεν νομίζετε;

-Μάρκο Μπόλαρη θέλω να ξέρεις πως Ραμπότας και Μελίτος πάνε πακέτο. Νομίζω πως είναι μια παράμετρος που δεν πρέπει ν’ αγνοήσεις.

-«Ίακχε» να σ’ ενημερώσω πως η αντίδραση δεν ήταν άμεση από Μηλίδη – Αγγελίδη – Φωτιάδη, αλλά απ’ το ΔΙΚΤΥΟ ΤV που ήθελε να έχει την άποψη των άλλων υποψηφίων. Όταν θέλει να λειτουργήσει σωστά, το κάνει. Μπράβο του.

-Ο Χρήστος Βουλγαρίδης απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι δεν έχει «τρίχες στην γλώσσα» του, τα πολιτικά παντελόνια τα φοράει και αν του πω πως «τα δικά μου θέλω, είναι τα δικά του δεν θέλω», άρα συμφωνούμε.

-Τον πήρε τηλέφωνο για να τον κάνει «ντα» ο κ. Φωτιάδης, τον Μάκη Ραμπότα. Όπως έμαθε ο «Νέστορας» είχε και το θράσος να του ζητήσει και τον λόγο. Λέτε να είναι τυχαίο ότι καπάκι ο κ. Μπόλαρης έκανε πρόταση στον κ. Ραμπότα να είναι υποψήφιος; Συνεχίζει να παίζει τα παιχνιδάκια του ο πρώην Νομάρχης, λες και οι άλλοι τρώνε κουτόχορτο.