14 Οκτ 2010

-Το πόρισμα των ελεγκτών...

-Το πόρισμα των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης βγήκε για την μεταφορά των μαθητών, με τα τεράστια ποσά που δαπανήθηκαν. Φαίνεται πως για άλλη μια φορά θα επαληθευθούμε τα περί αδιαφάνειας της νυν Νομαρχιακής αρχής.

-Θόδωρε ότι και να πεις για το Γερασίμου και τα όσα συμφέροντα αν έχει στο νομό, απλά κάνει τη δουλειά του και θα συνεχίσει να την κάνει με κάθε Δημοτικό άρχοντα, ειδικά αν είναι «πράσινος». Τώρα αν χάνει χρήματα ή όχι δικό του το πρόβλημα. Κοίτα τα του οίκου σου και ας τον Γερασίμου να χάνει. Επιλογή του είναι να έχει δίπλα του δημόσιους υπαλλήλους.

-Το λάθος πάντως το έκανε, επένδυσε πολιτικά σε κουτσό άλογο, όπως και συ με την κωλοτούμπα που έκανες. Κάντε τα άλλα με διακριτικότητα. Δεν χρειάζεται το στήσιμο των 180ο και άκομψο είναι, και χάνεται και η λίγη αξιοπρέπεια στην είδηση…

-Ο Νέστορας εύχεται ταχεία ανάρρωση στο Νίκο Πουλιάκα υποψήφιο με τον συνδυασμό του Θόδωρου Μηλίδη.

-Όσοι έψαχναν την Ελένη, την είδαν φρέσκια και ανανεωμένη στις οθόνες του ΔΙΚΤΥΟ T.V. Οι κακές γλώσσες μιλούν για καραντίνα, αλλά εγώ πιστεύω ότι άλλο μεσημβρινή ζώνη με μόνο την Μαρία και άλλο Μαρία και Ελένη μαζί. Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.

-Το κουίζ του Νέστορα έκανε θραύση και οι περισσότεροι μου είπαν, έγραψες αυτά που όλοι σκέφτονται, αλλά δεν μπορούν να τα πούνε.

-Και άλλη βόμβα ετοιμάζεται στο στρατόπεδο Φωτιάδη μετά απ’ αυτή του Γιώργου Ανδρέου. Λίγη υπομονή και θα την ακούσετε.

-Όπως επίσης θα σκάσει και μια άλλη βόμβα μεγατόνων σε άλλο συνδυασμό εξουσίας. Η ερχόμενη Τετάρτη δεν είναι μακριά και στις δύο περιπτώσεις.

-Άκη Αγοραστέ ο κόσμος ρωτάει γιατί εγκατέλειψες τον Φωτιάδη και στηρίζεις με «μπούνια» τον φίλο μου και συμμαθητή Πέτρο Αγγελίδη. Γράψτα για να βγούμε όλοι από την περιέργεια.