16 Οκτ 2010

Εβδομαδιαία Τηλε-κριτική του 10’ από τον “ΤηλεΝέστορα”


T.V. ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Βαθμός: 8
Λία Μαυρίδου
Ζωή Χειμωνίδου
Βούλα Λαχανά
Σας είδα και τις τρεις στην εκπομπή «γυναικεία υπόθεση», αλλά επιτρέψτε μου, παρά την καλή ομολογουμένως παρουσία σας, να σας ασκήσω κριτική ως άνδρας.

Λία, Συγνώμη!!! Αλλά έπρεπε να φορέσεις τις άσπρες μπότες της Ζωής και αυτή τις δικές σου. Αυθεντικά τα γέλια σας αλλά η γλώσσα του σώματος σας, δεν μ’ έπεισε ότι είστε τόσο αγαπημένες όσο προσπαθήσατε να μας δείξετε, γιατί απλούστατα το παραπροσπαθήσατε…

Ζωή, Αν έκανες ρίπερ… δεν σημαίνει ότι έμαθες και τ’ αγροτικά θέματα. Εξαρτάται βέβαια με τίνος τρακτέρ το έκανες και πόσο βαθιά το έβαλες.

Βούλα. Τον Χαϊτίδη δεν τον έστειλε στο σπίτι του ο λαός επειδή έκανε επίθεση σε εσένα. Κόψε λίγο… Ο Μηλίδης τον έστειλε… γιατί το 2007 μπαίνοντας για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο, τον αφαίρεσε 4000 ψήφους μέσα από την πόλη. Τ’ ακούς Πέτρο και Στέφανε;

ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Βαθμός: 6,5
Ελένη Μωραΐτη
Δεν εφεύρα τυχαία τον «Μωραΐτικο αρνητισμό». Χαλάρωσε λίγο, μίλα πιο αργά, χαμογέλα και σταμάτα να απαξιώνεις τους πάντες και τα πάντα. Είσαι από τους σωστά ενημερωμένους δημοσιογράφους, αρκετά εγκεφαλική, μαλώνεις όμως και φαίνεται από το ύφος σου, με το γυαλί, με την κάμερα, με τον σκηνοθέτη, ακόμη και με τα καλώδια…

T.V.S
Βαθμός: 6
Προς δ/νση
Είμαι σίγουρος ότι τη βραδιά κατάθεσης των συνδυασμών, όταν θα συνειδητοποιήσετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον κ. Φωτιάδη, θα αλλάξετε άλογο γιατί ο δρόμος σας θα γίνει από κει και πέρα πολύ πετρώδης… Νάντια, εσύ να είσαι για καλό και για κακό, κοντά σε φιάλες οξυγόνου.
Ευτυχώς για εσάς, κοντά είναι και το Νοσοκομείο.

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Βαθμός: 5,5
Δέσποινα Νικολάκη
Η NEW TV μετά το σήμα που έγινε πλέον καμπάνα και η αναβάθμιση αισθητή, αυτό που χρειάζεται είναι ένα σφιχτό πρόγραμμα για να απογειωθεί το κανάλι.
Δέσποινα και Νίκο εσείς ξέρετε τον τρόπο. Το βήμα-βήμα είναι πάντα το πιο αποδοτικό.

ΔΙΑΥΛΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ
Βαθμός: 4
Κώστας Μπούμπας
Κώστα όμορφο το νέο σου μπλουζάκι αλλά να το φοράς όλη την βδομάδα και να κάνεις εκπομπή πάντα με το ίδιο, αυτό πάει πολύ. Είπαμε οικονομική κρίση, άλλα όχι κι έτσι!!!