16 Οκτ 2010

-Στάθη έκανες αυτό...

-Στάθη έκανες αυτό που έπρεπε. Άλλωστε δεν είχες άλλη επιλογή.
Ξαναέγραψα ότι ο Αντώνης Σαμαράς σε εμπιστεύτηκε δυο φορές(1993-1996) ως υποψήφιο βουλευτή. Το να του ρίξεις πέτρες αυτή τη στιγμή ως αντάρτης υποψήφιος δήμαρχος, αν μη τι άλλο θα ήταν μεγάλη αχαριστία.

-Μπράβο και στους κ.κ. Καμπούρη, Πουλικίδη, Λάκη Γεωργιάδη. Θέλει πολιτικό τσαμπουκά να σηκωθεί κάποιος πάνω από τα πολιτικά γεγονότα και να προβλέπει…

-Μπράβο και στην Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά στο πολιτικό γραφείο της οποίας έγινε πράγματι η συνάντηση των τριών βουλευτών μαζί με τους κ.κ. Μηλίδη και Πανταζή προκειμένου να τα βρουν.
Στάθη το να το διαψεύδεις δεν σου προσθέτει τίποτα. Αντίθετα.

-Έδεσε το γλυκό!!! Εκτός από τους κ.κ. Μπόλαρη, Φωτιάδη, Μητλιάγκα για την επιλογή της κ. Ελένης Κων/νίδου σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο λόγος του νομικού συμβούλου της TVS του οποίου η πρώην ασκούμενη … Σάσα, είναι ανεψιά της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη. Τάτσι- μίτσι- κότσι δηλαδή; Έτσι για να Παρηγοριόμαστε … όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια, μετά την επερχόμενη σίγουρη ήττα.

-Πολύ επιφανειακό το διαφημιστικό μήνυμα του κ. Φωτιάδη. Ξεκινούσε με μαύρο και κατέληγε με πολύ κόκκινο. Μόλις είδε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ απέσυρε την ανοιχτή στήριξη του στο πρόσωπό του, άλλαξε το μαύρο και κράτησε το κόκκινο. Συνήθως μιλάμε γι’ αυτά που μας λείπουν… και την στήριξη των οποίων θα θέλαμε να είχαμε.

-Ηλία Πολατίδη δεν είχα καμία αμφιβολία ότι δεν θα έφτιαχνες το λάθος. Μόνο με την ψήφο κατά συνείδηση θα σε ξαναβγάλουν οι ακροδεξιοί, βουλευτή. Διαφορετικά θα δικαιωνόταν η Δάγκου.

-Ο μαθουσάλας της κατευθυνόμενης ψήφου πληροφορούμαι ότι συνετέλεσε τα μέγιστα για να αποσυρθεί ο κ. Πανταζής. Για τον κ. Αντώνη Νυχτοπάτη κάνω λόγο που μαθαίνω ότι ήδη έδωσε γραμμή για τον υποψήφιο του κ. Μηλίδη κ. Κων/νίδη. Κύριε Αντώνη πρέπει κάποια στιγμή να τα βρεις και με τον άλλο Αντώνη ή αυτό αν δεν είναι εφικτό, κάνε εσύ το μεγάλο βήμα γιατί εσύ εκτός από σταυρούδια γνωρίζεις από αρχηγιλίκι και μάλιστα αντάρτικο… είναι μεγάλη εμπειρία.


-Μπράβο στον κ. θόδωρο Ελιόγλου και το θάρρος να πει δημόσια έξω από τα δόντια τα περί τοπικής διαπλοκής που αφορούν τον πράσινο… λόφο. Αν έβρισκε τη δύναμη να αναφέρει σε ποιο τύπο διάβασε όσα ανέφερε σχετικά ο «τύπος» θα είχε και δημοσιογραφική λεβεντιά. Είναι όμως κι αυτός επιχειρηματίας γι’ αυτό το έκανε γαργάρα.

-Εσύ Μαρία πόσες φορές ανέβηκες στον πράσινο… λόφο; Δεν άκουσες τίποτα για πράσινη διαπλοκή; Αν αρχίσουν και σκάνε βόμβες μετά τι θα πεις; Είδα φως και ανέβηκα; Δεν θυμάσαι τι έπαθε ο Ρεγκούζας με ένα τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης;
Μάλλον δεν σε νοιάζει τι χρώμα έχει η γάτα.

Ας είναι πράσινη, αρκεί ποντίκια να πιάνει, και ας είναι «ποντικούδια» από άποψη τηλεθέασης. Εσύ πρόεδρε της ΝΟΔΕ, αύριο τι θα πεις; Είδα τη Μαρία να σέρνει το χορό… πιάστηκα και γω; Ο Ρεγκούζας μόνο την πάτησε.

-Είδα με τα μάτια μου ένα εικοσιτετράωρο μετά την παραίτηση του κ. Πανταζή τον κ. Πέτρο Αγγελίδη να τα λένε πάνω από δύο ώρες με τον εκπρόσωπο τύπου του συνδυασμού του κ. Φωτιάδη κ. Αντώνη Γεωργούλα. Διαχείριση της ήττας του πλέον κάνει ο κ. Στέφανος Φωτιάδης. Να δείτε που για τον δεύτερο γύρο, θα φιλιούνται σταυρωτά με τον Πέτρο ON κάμερα και θα του εύχεται να γίνει δήμαρχος ζητώντας του συγνώμη.

-Ο Κώστας Μπούμπας υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το ΛΑ.Ο.Σ. Ο «Νέστορας» του εύχεται καλό κουράγιο και πολύ δύναμη.