3 Νοε 2010

-«Θα του ρίξω δύο...

-«Θα του ρίξω δύο μπατσάκια» αν τον δω στην πλατεία Ελευθερίας είπε δημόσια στο κανάλι του ο μεγάλλλλος καναλάρχης Θεόδωρος Ελιόγλου για τον Νέστορα. Κυρ Ελιόγλου φυσικά και θα περιμένω αυτή τη στιγμή. Θα σου πω όμως, όσο και αν προσπαθείς και όποιες προσπάθειες και αν καταβάλεις θα είσαι πάντα μια «κακή απομίμηση» και του Τσέπελα και του Αραμπατζή. Η δημοσιογραφία δυστυχώς, θέλει τρία πράγματα, επίπεδο, μόρφωση και παιδεία και εσύ δεν έχεις ούτε ένα απ’ αυτά. Κατά τύχη βρέθηκες στο χώρο και η τοπική κοινωνία κατάλαβε γρήγορα το πόσο «άδειος είσαι».

-Δεν μπορείς επίσης να πυροβολείς επί τρία χρόνια ένα άνθρωπο και ξαφνικά να γίνεσαι ο καλύτερος φίλος του. Αυτές τις κωλοτούμπες μόνο εσύ με το υψηλό επίπεδο σου θα μπορούσες να το κάνεις.
Και να θυμάσαι πάντα ότι δεν σταματάει να στοιχειοθετείται το αδίκημα της δημόσιας απειλής.

-Το να κάνει κριτική ένας δημοσιογράφος είναι μέσα στα πλαίσια της δουλειάς του, αρκεί να αποδέχεται και αυτός την κριτική όταν συμβαίνει να του κάνουν οι άλλοι. Πολύ ευαισθησία ρε Φώτη και Νάντια γιατί δεχθήκατε καλόπιστα και καλοπροαίρετα την κριτική από τον Νέστορα. Εκτός και αν θεωρείται ότι πρέπει να είστε στο απυρόβλητο… επειδή βγαίνετε στο γυαλί. Συν τοις άλλοις η κυρία Νάντια μας μίλησε για κακοήθεια. Κυρία Δερέμπεη εγώ δεν άλλαξα ποτέ δουλειά, ούτε τόσους πολλούς εργοδότες…αν αυτό σας λέει κάτι! Εμένα μου λέει πολλά…

-Εγκαινιάστηκε το ΕΠΑΛ Ηράκλειας με τον εργολάβο να έχει να εισπράξει ακόμη πολλά από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. Τώρα τι σόι παράδοση έγινε και ποιος έβαλε, αν έβαλε υπογραφές με υπόλοιπο ανεξόφλητο, αυτό είναι αλλουνού Παπά ευαγγέλιο. Πάντως η μαρμάρινη πλάκα, ότι το έργο χρηματοδοτήθηκε από την Νομαρχιακή αρχή του Στέφανου Φωτιάδη υπήρχε….Η Περιφέρεια τι λέει;

-Πάει και ο Ίακχος. Αυτός ή αυτοί που τον έβαλαν στο στόχαστρο φαίνεται να τα κατάφεραν. Είναι και αυτό μέσα στα πλαίσια της Παιδείας και της Δημοκρατίας, όπως κάποιοι την αντιλαμβάνονται.

-Πρώτη φορά το Βελίδειο, προχθές, είχε τόσο πολύ κόσμο, γέμισε και ο χώρος έξω απ’ αυτό με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα. Είναι ή δεν είναι ένδειξη της «προβληματικότητας» που είχε από την αρχή η υποψηφιότητα του κ. Μάρκου Μπόλαρη. Συνετέλεσαν κατά πολύ και οι 12 του Γιάννη Μωυσιάδη. Απομένει η ένδειξη της απόρριψης και δια της κάλπης.