16 Νοε 2010

-Το είπαμε από...

-Το είπαμε από την αρχή ότι ρυθμιστής στον β’ γύρο στο δήμο Σερρών, θα ήταν ο Στέφανος Φωτιάδης. Να κάνουμε και μια άλλη πρόβλεψη. Στο νέο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Πέτρος Αγγελίδης θα περάσει δύσκολες θα περάσει δύσκολες ημέρες. Θα έχει μια ισχυρότατη αντιπολίτευση με έναν αρχηγικό Φωτιάδη και ένα συγκαταβατικό Μηλίδη πρόθυμο για έμπειρη αλλά σκληρή αντιπολίτευση λόγω των έμπειρων δημοτικών του συμβούλων.

-Αν βέβαια ο Στέφανος κάνει το λάθος και εκτιμήσει βλέποντας το δένδρο, ότι μπορεί να το ρίξει μέσα σε τρία χρόνια πριν προλάβει να κάνει ρίζες.
Λέμε λάθος γιατί το δένδρο μπορεί να μην προλάβει να κάνει ρίζες αλλά στην πρώση του θα παρασύρει και όποιο θελήσει να αναπτυχθεί.

-Στέφανε φύγε για βουλευτής. Απέδειξες ότι μπορείς να φτιάξεις και να συντηρήσεις στελεχιακό δυναμικό. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές ανοίγουν πληγές που κρατάνε πολλά χρόνια. Ο βουλευτής εκλέγεται από το «μερικόν», ενώ ο Δήμαρχος από το «όλον». Δεν έχεις στυλ για Δήμαρχος. Ο χαρακτήρας σου είναι να ρέπει προς ρήξεις. Δεν είσαι Μητλιάγκας ή Σαουλίδης. Γι’ αυτό πρόσεχε τις πρώτες δηλώσεις σου. Άσε τι σου λέει ο Συνδυασμός. Είναι ζεστοί…όλοι τους. Δεν μπορούν να δουν μακριά. Ο άλλος πάλι χωρίς χρίσμα θα κατέβει με την διαφορά ότι την άλλη φορά και να το ζητήσεις δεν θα στο δώσουν. Επομένως έχεις να διαλέξεις: Σκληρή αντιπολίτευση ή ήπια εωσότου καταρτισθούν τα ψηφοδέλτια των Εθνικών εκλογών;
Την άλλη φορά δεν θα έχεις τον Μηλίδη. Την Μαρία θα έχεις αντίπαλο και η Μαρία δεν είναι Μηλίδης.

-Είδα σε παρέα να πίνουν τον καφέ τους την επόμενη των εκλογών οι κ.κ Κουφοτόλης, Τσομαρίδης, Πουλικίδης, Πεχλιβανάκης. Μάλλον τον Στάθη Πανταζή θα περίμεναν για να τους πει ότι ο Μηλίδης έπρεπε να ασκήσει αντιμνημονιακή πολιτική για να πείσει να μην ψηφίσουν Αγγελίδη. Στάθη ευτυχώς δεν βγήκες στο γυαλί όπως την πρώτη Κυριακή και να αρχίσεις τις βαθυστόχαστες αναλύσεις σου.

-Όχι για καφέ δεν βγήκαν ο Γιάννης Βλάχος με τον κ. Σωτηριάδη και τον Γιώργο Δάγκο. Περιμένουν να κάτσει η σκόνη μετά την νεροποντή της δεύτερης Κυριακής να βγουν έξω τα σαλιγκάρια και μετά να τα μαγειρέψουν…
Έτσι δεν είναι κ. Γούνα; Όπως μαγειρεύατε τέσσερα χρόνια και εξαναγκάσατε να σας φύγουν όλοι οι τωρινοί σύμβουλοι του Μηλίδη.
Τώρα πως έκρινες ότι αν θα σε έπαιρνε ο Μηλίδης και σένα στο ψηφοδέλτιο θα εκλεγόσουν και συ όπως ο Γκότσης και ο Αναστασιάδης μάλλον ατυχής σύγκριση ήταν. Με τον βλάχο δεν ξεπέρασες τους 300 ψήφους με τον Μηλίδη πόσες θα έπαιρνες; Τι είναι οι ψήφοι; Βυτιοφόρο πετρελαίου; Να μετράμε τα κυβικά με την μεζούρα;

-Μεγάλη η προσπάθεια που κατέβαλε η T.V.S την Κυριακή το βράδυ με έξι σημεία απ’ ευθείας μετάδοσης. Χαίρομαι που βλέπω να φεύγουν από την ραστώνη του «δεύτερου» δια αρχή ένα μεγάλο μπράβο.

-Φυσικά για το ΔΙΚΤΥΟ είναι μια ημέρα σαν όλες τις άλλες γιατί μας συνηθίζει σε τέτοιου είδους ενημέρωση και με άκρατο επαγγελματισμό και ποιότητα.

-«Δούρειος Ίππος» για τους υποψηφίους που ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία ήταν το ίδιο τοπικό κόμμα, που έδειξε την πλήρη ανικανότητα του να διαχειριστεί τόσο σημαντικά θέματα όπως ήταν οι εκλογές. Δυστυχώς ο πρόεδρος την προσωπική του φιλοδοξία την έβαλε πάνω από το κόμμα και αυτό είχε τις ολέθριες συνέπειες για την τοπική Ν.Δ και τον Αντώνη Σαμαρά.

-Αν και προσπάθησε η Λία στο Επιλογές, ένας μόνον κούκος δεν μπορεί να φέρει την Άνοιξη. Πως απαξιώθηκες έτσι ρε Βούλα;

-Ντορικέ…Παύλο. Ντοράκια και Παυλάκια δεν βλέπω στις Σέρρες. Εκτός αν λόγω καλού Δικτύου για την μεταφορά και ασφαλή υποδομή πληρώσει η Ιπποκράτους τα έξοδα φορτωτικής και ο Δημήτρης σου εξασφαλίσει χιώτικα πρόβατα από τη Χίο. Αν επιχειρήσεις να συνεργαστείς με την Πέπη για να τα κάνετε αναπαραγωγή με τα Σερραϊκά θα πρέπει να ξέρεις ότι τα Σερραϊκά είναι πιο αυθεντικά από τα Χιώτικα, τα οποία μεν είναι πανάκριβα, αλλά πάρα πολύ ευαίσθητα. Ρώτα και το ΚΕΓΕ αν δεν πιστεύεις. Αλήθεια την προηγούμενη Παρασκευή που έτρεχες φουριόζος μισή ώρα πριν τα δελτία ειδήσεων; Φοβόσουν μήπως ο Στέφανος τον οποίο ψήφισες, ψήφιζε Μηλίδη ή Ψωμιάδη;