11 Νοε 2010

-Επέστρεψε ο Ίακχος, ...

-Επέστρεψε ο Ίακχος, χαιρόμαστε γι’ αυτό γιατί η ενημέρωση δεν έχει σύνορα. Είδα όμως και το νέο ύφος στο γράψιμο του που έχει αρκετή δόση συντηρητισμού.

-Είχαμε γράψει ότι ο ρυθμιστής του β’ γύρου θα είναι ο Στέφανος Φωτιάδης όπερ και εγένετο. Αυτόματα το μειονέκτημα έγινε πλεονέκτημα αφού αυτός είναι που θα βγάλει τον επόμενο δήμαρχο στην πόλη των Σερρών.

-Είναι πολύ σημαντική η απόφαση του αυτή που θα στιγματίσει και θα χαράξει το μέλλον του νέου δήμου.

-Ούριος άνεμος στα δύο στρατόπεδα τη β’ Κυριακής. Και οι δύο για τους δικούς τους λόγους προσπαθούν να την μεταφέρουν σε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο. Ξεχνούν όμως ο Νομοθέτης προέβλεψε την εκλογή ενός και μόνον. Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του δεύτερου!!!

-Λογικό είναι ο δήμαρχος να εκλέγεται από τους πολλούς. Η αποχή είναι στάση φυγής και όχι ευθύνης. Καλό είναι να μην αφήνουμε ν’ αποφασίζουν άλλοι για μας και κυρίως όταν πρόκειται για μειοψηφία. Την Κυριακή όλοι μαζί όπως επεσήμανε και ο Δεσπότης μας σε ανύποπτο χρόνο.

-Μέχρι και 2.000ευρώ θα φτάσει το εκλογικό επίδομα. Είναι και κουτσουρεμένος κατά 23% υποτίθεται.

-Χοντραίνει το παιχνίδι για την περιφέρεια και οι ανταλλαγές βαριών πολιτικών κοσμημάτων δίνει και παίρνει. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο κάποιοι ορισμένες φορές με δόση αλαζονείας μετέφεραν.

-Μέρες που διάλεξε να χαλάσει η ιστοσελίδα της Νομαρχίας, αλλά ευτυχώς έγκαιρα αποκαταστάθηκε. Ύποπτοι οι καιροί για τέτοιους είδους προβλήματα.

-Θα κλάψει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα μόλις ανακοινωθούν οι εκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι και οι μη εκλεγέντες. Φαντάζεστε το «μπινελίκι» που θα πέσει ειδικά απ’ αυτούς που δεν εκλέχθηκαν αλλά οι άλλοι θα φταίνε εκτός από τους ίδιους.