5 Νοε 2010

-Χωρίς σταματημό όλοι...

-Χωρίς σταματημό όλοι οι υποψήφιοι, έχουν οργώσει όλο το νομό αυτοί της Περιφέρειας και άλλοι τους Δήμους, μερικοί δε εξ’ αυτών πόρτα – πόρτα. κουράγιο παιδιά, η ώρα της κρίσης έφθασε.

-Χαμός προχθές στο Ελπίδα Resort από παιδικά χαμόγελα αφού η κοράκλα του φίλου μας Νίκου Σολoύγκα είχε τα γενέθλιά της. Να τα εκατοστίσει εύχεται στην Χριστίνα ο στήλη του Νέστορα.

-Μπράβο στην Λία Μαυρίδου για το debate που οργάνωσε με όλους τους υποψήφιους δημάρχους. Οι έξυπνες ερωτήσεις, κέρδισαν τους τηλεθεατές. Βέβαια περίμενα να δω δίπλα σου και την Ζωή, αλλά που τέτοια χαρά. Δεν θα σχολιάσω το τεχνικό κομμάτι!!!

-Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. ήταν χθες στην πόλη μας επισκεπτόμενος και τον κ. Μωϋσιάδη και τον κ. Μηλίδη που στηρίζει η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και είχε εγκάρδια συζήτηση μαζί τους.

-Παρόντες φυσικά οι τρεις βουλευτές του νομού και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Σίγουρα η Μαρία Κόλλια ήταν αυτή που ο κ. Τζαβάρας είχε από κοντά για την ενημέρωση του. Η βουλευτής μας άψογα ντυμένη όπως πάντα…

-Άλλο πάλι αυτό που ακούσαμε από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. «Δεν θα μείνω έτσι μετά τις εκλογές, η κοινωνία της Ελλάδας με θέλει κοντά».
Δεν νομίζω ότι είναι το timing να μπω σε διαδικασία να το ερμηνεύσω…

-Ο Πανσερραϊκός με δελτίο τύπου ζητά να κάνουν συγκεκριμένες ενέργειες και το απαιτούμενο χρονοδιάγραμμα του κάθε υποψήφιου για την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου και του νέου αθλητικού κέντρου…