12 Νοε 2010

Λόγω εκλογών ο «ΤΥΠΟΣ...

Λόγω εκλογών ο «ΤΥΠΟΣ του Σαββατοκύριακου» θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου
-Άκη μαθαίνω ότι θέρισες και πάμε για πρωτιές μαζί με το Γαλάνη. Άντε και σ’ ανώτερα.

-Ο Πέτρος Αγγελίδης μετά από πέντε ημέρες επικοινωνιακής ανάπαυσης χθες λάβαμε το πρώτο Δελτίου Τύπου, Ανακοίνωση-Πρόσκληση, με την υπογραφή του ιδίου του αρχηγού.

-Ο Δημήτρης Μιχτσόγλου χτύπησε για άλλη μια φορά ξεκάθαρα και παλικαρίσια λέγοντας το αμίμητο «Μάχαιραν έδωσαν και μάχαιρα θα λάβουν». Δεν μας είπε όμως τον αποδέκτη αυτής της έκφρασης του.

-Ο Αντώνης Αναστασιάδης πάλι πρωτιά χτυπάει στην πόλη των Σερρών. Δεν είναι τυχαίο βρε παιδιά. Οι ψηφοφόροι του Αντώνη είναι καθαρά προσωπικοί.

-Φυσικά οι ανταγωνιστές του, Ηλίας Γκότσης, Βαγγέλης Σαντοριναίος, Κώστας Δινάκης, Δημήτρης Ίντος, θα είναι και πάλι στην πρώτη πεντάδα. Συνήθως λέμε ότι όποιος δουλεύει αμείβεται.

-Μόνον διακαναλικό debate είναι η πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Θόδωρου Μηλίδη και νομίζω αφ’ ενός δεν έχει άδικο και αφ’ ετέρου καταθέτω την προσωπική μου άποψη, ότι τι θα μπορούσαν να πουν το καινούριο που να μην το γνωρίζουμε.

-Το μεγαλύτερο βράδυ της ζωής τους θα ζήσουν οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι με μια διαφορά ότι ο ένας εκ των δύο θα είναι ο νικητής.

-Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους επικοινώνησαν μαζί μας για να μας συγχαρούν για την πρόβλεψη των δύο νικητών για την δεύτερη Κυριακή. Μπορεί να ήταν ρίσκο ή τόλμημα αλλά οι αριθμοί έβγαιναν, και πάλι τους ευχαριστούμε.

-Συνέχεια λάσπης κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη με όλες τις ανοησίες που μόνο εμπαθείς πραγματικά μπορούν να σκεφτούν. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω……

-Αδύνατοι παρουσιάστηκαν οι δύο περιφερειάρχες στις έδρες τους, Παναγιώτης Ψωμιάδης και Μάρκος Μπόλαρης. Ουδείς προφήτης στο τόπο του λέει ο θυμόσοφος λαός.