20 Νοε 2010

Εβδομαδιαία Τηλε-Κριτική του 10΄ από τον «ΤηλεΝέστρορα»

Προς δ/νση Επιλογές: 4
Ευτυχώς που είναι το PLANO studio και καλύπτει τις μ……ς της διεύθυνσης. «Χούι» τους έχει γίνει το αυτομαστίγωμα. Κανένα φράγκο για εξοπλισμό, δεν βλάπτει(μεσημβρινό δελτίο Πέμπτης 18/11/2010). Δεν έχει αντιληφθεί η δ/νση ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο περιορίζει πάρα πολύ και τις ικανότητες των δημοσιογράφων, αλλά και την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα ο αντίκτυπος να ακουμπά όλο το κανάλι.

Προς ΔΙΚΤΥΟ: 6
Προς Ελένη και Λάζαρο
Να τον φάτε τον Βλάχο δεν θα τον χορτάσετε. Τίποτα καλό δεν έκανε αυτός ο άνθρωπος; Έλεος ρε παιδιά. Εκτός και αν είστε οι δημοσιογράφοι των «ειδικών» αποστολών της δ/νσης. Μην καταστρέφετε ότι όλα αυτά τα χρόνια κατακτήσατε. Και οι δημοσιογράφοι πρέπει να κρατούν την αξιοπρέπειά τους και να μην επιτρέπουν να «σμπαραλιάζεται» από «εντολές» εκτός και αν δεν σας ενδιαφέρει η άποψη του κόσμου.
Εγώ είμαι πάντα υπέρ της καλής κουβέντας του κόσμου.

Προς Δίαυλο: 7
Ευτυχώς που η Κατερίνα η Αυγενάκη είναι σαν τα σινούκ παντός καιρού και τα προλαβαίνει όλα. Τώρα που και ο Φώτης εγκλιματίστηκε, το αποτέλεσμα ήδη φαίνεται. Μια σταθερή σοβαρότητα που επιτρέπει να μην έχεις πλέον το άγχος της θεματολογίας.

Προς
Προς δ/νση NEW TV:7,5
Ήδη η αναβάθμιση φαίνεται και μπήκε στα σπίτια μας ευχάριστα. Οι εκλογές τελείωσαν, ο Νίκος Δροβατζίκας εξελέγη και η Δέσποινα τρέχει και δεν φτάνει για ν’ αναπληρώσει τον «χαμένο χρόνο». Πάντα η εκπομπή της, μια σταθερή της τοπικής τηλεόρασης.
Μαθαίνω επίσης και για νέα πράγματα στα οποία θ’ αναφερθούμε σε επόμενα φύλλα μας.

Προς TVS
Άννα Αλευρά: 8
Ευτυχώς που κάποιοι δημοσιογράφοι δεν ασχολούνται με την τηλεθέαση, αλλά με την ουσία και έχουν ευαισθησίες. Το θέμα του «σκύλου οδηγού» ελάχιστοι θα το είχαν πιάσει. Άννα τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια. Αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι του έργου που προσφέρει ένα ΜΜΕ. Όσο για το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού φαίνεται να γίνεται μια προσπάθεια, αλλά φαίνεται επίσης πως γίνεται χωρίς όρεξη.

Πάλι θα το γράψω. Η τηλεόραση θέλει μαγκιά, έχετε όλες τις δυνατότητες, βγάλτε την επιτέλους, να την νιώσει ο τηλεθεατής στο πετσί του. Ο κυρ. Γερασίμου σας τα έδωσε όλα….