4 Νοε 2010

-Η κρίση χτύπησε...

-Η κρίση χτύπησε και τα μεγάλα κανάλια. Αποφάσισαν να κόψουν λόγω κόστους τα Exit Poll, που συμβαίνει πρώτη φορά για τα Ελληνικά δεδομένα, να «κόψουν τη συγκεκριμένη τακτική».

-Ουζάκι έπινε στο Βλάχο στο Λευκώνα ο κυρ Νομάρχης μαζί με φίλους του. Στην παρέα είδαμε το Σίμο Τσιώλα του Φάνη ν’ απολαμβάνουν τα γευστικά εδέσματα του «Βλάχου».

-Γιάννη Γούναρη πολύ καλά τα πήγαν η Άννυ και η Κατερίνα. Σχολιάστηκε το γεγονός πάντως, ότι η παρουσία η δικιά σου και της Νάντιας θα έδιναν μεγαλύτερο κύρος και βαρύτητα σε μια τέτοια εκπομπή.

-Στα χαμένα του φάνηκε για άλλη μια φορά ο Στέφανος Φωτιάδης. Ή είναι κουρασμένος ή πολύ προβληματισμένος, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα η τρίτη θέση θέλει πολύ διαφορετική διαχείριση από την δεύτερη. Για την πρώτη ουδείς λόγος γίνεται, αφού την έβγαλε ήδη απ’ το μυαλό του.

-Πάλι έκλεψε την παράσταση η κίνηση ματ του προέδρου του ΕΒΕΣ Άρη Δρογαλά να παρουσιάσει τα Σερραϊκά προϊόντα στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Αλλά πώς να κάνουμε υπάρχουν και οι εμπαθείς που μίλησαν, ότι δεν τους άρεσαν τα πανέρια και η υποτιθέμενη πρόχειρη παρουσίαση. Το σχόλιο μας είναι μακάρι όλος ο νομός να είχε τέτοιες πρόχειρες παρουσιάσεις. Η μιζέρια τους δεν έχει όρια.

-Δεξιούλα αποκάλεσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος τον Άρη Δρογαλά. Η απάντηση αυθόρμητη. Θα ήταν ντροπή για μένα να μην είμαι δεξιούλα στο νομό όπου γεννήθηκε ο μεγαλύτερος πολιτικός της Ελλάδας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

-Και η Μαρία Κόλλια βρέθηκε στην Γερμανία για την υπόθεση Siemens για να πάρουν κατάθεση απ’τον Χριστοφοράκο. Γνωστά τα αποτελέσματα του ταξιδιού, που χάθηκε μόνο χρόνος μας είπε η ίδια.

-Τελείωσαν και το τρένο το Δ.Ν.Τ και οι συνέταιροι του. Τέλος στα δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκης-Σερρών και αντίστροφα. Ντροπή τους!!!

-Τι κάνετε ρε παιδιά εκεί στο Δήμο τρελαθήκατε; Τι επιστολές ύποπτες τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές είναι αυτές. Έλεος, λίγη ευαισθησία δεν βλάπτει. Τι άλλο πρέπει να περιμένουμε;