15 Νοε 2010

Εβδομαδιαία Τηλεκριτική από τον “ΤηλεΝέστορα”

Βαθμολογεί για τελευταία φορά γιατί ετοιμάζεται να βγει στο γυαλί… Η στήλη του τηλενέστορα θα συνεχίσει να υπάρχει με την φροντίδα άλλων συνεργατών της εφημερίδας μας.

Προς όλους τους ιδιοκτήτες των 5 τηλεοπτικών σταθμών
βαθμός 10’
Έγινε τηλεοπτικό θαύμα!!! Για το καλό των Σερραίων δημοτών και της πόλης τους και οι 5 παρά τα «τακλάκια τους» της πρώτης Κυριακής, ένα 48ώρο πριν την δεύτερη, άπαντες κράτησαν ενιαία γραμμή.

Γι’ αυτό τους βαθμολογώ με 10 και τόνο.

Ερώτηση για τον ψυχίατρο κ. Μιχάλη Σωτηρίου υποψήφιο με τον συνδυασμό του κ. Στέφανου Φωτιάδη:
-Αν είχατε μπροστά σας ένα πρακτικό συνεδρίασης το οποίο προσυπέγραφαν ομόφωνα όλα τα μέλη ενός συμβουλίου καθηγητών με επικεφαλής τον Λυκειάρχη… και διαβάζατε τα παρακάτω:
«-Απορρίπτουμε τον «άριστο» μαθητή επειδή είναι «νάρκισσος».
-Απορρίπτουμε τον «μέτριο» μαθητή επειδή είναι «μέτριος».

-Προάγουμε τον «κουμπούρα» γιατί τον λυπόμαστε και δεν αντέχουμε πλέον άλλο να τον βλέπουμε 10 χρόνια τώρα στην ίδια τάξη.
Κύριε Σωτηρίου παρακαλώ έχετε τον λόγο εσείς γιατί ο σοφός λαός ήδη αποφάσισε και είναι πλέον θέμα κοινωνιολόγου.

Σημείωση: Τον Λυκειάρχη τον γνωρίζω. Κάποτε βρήκε στο δρόμο μια κουτσή γάτα και την μάζεψε στο σπίτι του ταΐζοντας την με σκοπό να πιάνει ποντίκια.

Μόλις η γάτα έπιασε το τελευταίο και το μεγαλύτερο, την έπνιξε μαζί με τα τρία γατάκια της πριν ανοίξουν τα μάτια τους. Όταν ένας γείτονάς του τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό, του είπε: «Δεν ήξερε νομικά».