27 Νοε 2010

-Πρόεδρε της ΝΟΔΕ,...

-Πρόεδρε της ΝΟΔΕ, κ. Κώστα Στάγκο μια και σήμερα είχατε απολογισμό εκλογικού αποτελέσματος στο Νομό, διαβάζω στην «Σερραϊκή Εβδομάδα» του κ. Στέλιου Ρακιτζή ότι δεν φταίει δήθεν η ΝΟΔΕ και ο πρόεδρος της για το αποτέλεσμα του 6-1 στο Νομό.

Επειδή τα ίδια ισχυρίστηκε ως πολιτικός αναλυτής από το T.V.S δε νομίζεις ότι εσύ και αυτός το παίζεται «πολιτική στρουθοκάμηλος»;

Έξυπνη η κίνηση σου Κώστα. Θέλεις τον «δικό σου άνθρωπο» σε κάθε κανάλι.

Μάλλον δεν σε ενδιαφέρει να έχεις τους «δικούς σου ανθρώπους» στο ίδιο το κόμμα.

Αρκεί την προσωπική σου φιλοδοξία να ικανοποιήσεις.

Κώστα ο κόσμος έξω λέει ότι ήθελες να χάσει ο Θόδωρος για να παίρνεις σειρά.

Ευτυχώς υπάρχει και ο άλλος Θεόδωρος.
-Αλήθεια ο άλλοτε συνάδελφος εν τη δημοσιογραφία με τι σύμβαση εργασίας κάνει τον πολιτικό αναλυτή στην T.V.S. Μαθαίνω από κάποιους παλιούς γείτονες μου και τώρα δικού του, ότι είναι τακτικός «θαμώνας»-ιδιοκτήτης σε ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ-ΛΟΤΤΟ. Αν μας πει ότι απλώς βοηθάει με την σοφία του το κανάλι και τον κ. Στάγκο θα το δεχθώ γιατί απ’ ότι ξέρω ακούει Νέα Δημοκρατία και παθαίνει αναφυλαξία.

-Στον απολογισμό της ήττας του ο κ. Φωτιάδης αναφέρει ότι υπήρχε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης που τον πολέμησε με εμπάθεια και ήταν μια από τις αιτίες της πολιτικής του απόφασης να κατέβει σαν υποψήφιος Δήμαρχος.
Δεν κατονομάζει όμως το Μέσο και αυτό δεν είναι ίδιον του χαρακτήρα του διότι πάντα όπως λέει ο ίδιος τα πράγματα του αρέσει να τα λέει με το όνομα τους.

-Σαν «Νέστορας» νομίζω ότι του είχα δώσει την καλύτερη συμβουλή και αυτός θεώρησε ότι ήταν συμβουλή εμπάθειας και ήττας. Είχα γράψει: «Για να έχει πολιτική διάρκεια ο κ. Φωτιάδης είναι προτιμότερο να είναι ένας αντιπολιτευόμενος περιφερειάρχης ή αντιπεριφερειάρχης παρά ένας ενταφιασμένος Δήμαρχος». Δυστυχώς επαληθεύτηκα και αυτό γιατί όλος εκείνος ο «σουρφετός» που είχε δίπλα του ήθελε καθαρά το προσωπικό τους βόλεμα. Αυτά παθαίνει κάποιος όταν δεν μπορεί να ξεχωρίσει την «Ήρα από το Στάρι».

-Φίλε Σιάκα έσπασες την συμφωνία. Με έβαλες να δεσμευτώ για να μην γράψω τίποτα από όσα μου είπες αλλά μετά από δύο μέρες, βγήκες σε τοπικό κανάλι και μίλησες. Άρα από δω και πέρα, δεν ισχύει η δέσμευσή μου.

-Μου είπες αγαπητέ αγροτοσυνδικαλιστή ότι έχασες την εκλογή σου απ’ την Κόλλια, η οποία ως «καμήλα» δεν ξέχασε ότι στις εθνικές εκλογές του 2009 ως «ομάδα των δέκα» στηρίξατε τον Αχιλλέα και πως υποστηρίζετε το ΔΙΚΤΥΟ το οποίο πολεμάει.

-Έβαλε λοιπόν τον συνυποψήφιο σου κ. Καμελίδη Γερμανό να πάρει 15χιλιάδες ψηφοδέλτια τα οποία μοίρασε η ίδια πόρτα-πόρτα μόνο και μόνο για να πάρει περισσότερους ψήφους από σένα ο Καμελίδης άσχετα αν δεν εκλέχθηκε.

-Εσείς ως ομάδα αν και το αντιληφθήκατε αργά, για να ανταποδώσετε το χτύπημα και για να μην εκλεγεί στην περιφέρεια ο πρώην Δήμαρχος Λευκώνα κ. Θ. Γεωργιάδης που τυχαίνει ένθερμος υποστηρικτής της, στηρίξατε με τον πρώτο σταυρό τον Νίκο Σφελινιώτη με τον δεύτερο τον Μπασδάνη και τον τρίτο την Δάγκου.

Μου είπες ακόμη Κώστα ότι ο αρχηγός σας, ο κ. Μπαντοτάκης, έβαλε στοίχημα παρουσία μαρτύρων με τον κ. Θ. Γεωργιάδη ότι δεν θα εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος επειδή ο ίδιος δεν στήριξε τον Θ. Μηλίδη, αλλά τον Στέφανο Φωτιάδη.

-Μου είπες ακόμη Κώστα η κόντρα με τον Καμελίδη ξεκίνησε από τις 25 Ιουνίου και πιο συγκεκριμένα μέσα στο λεωφορείο όταν κατεβήκατε στην Αθήνα για το συνέδριο του κόμματος. Όταν ο κ. Καμελίδης παρουσία δημοσιογράφων ρώτησε τον «αρχηγό σου» πως βλέπει την υποψηφιότητα ως Δημάρχου του συγχωριανού του Θόδωρου Γεωργιάδη, του είπε περιφρονητικά ο αρχηγός σου: «Τον άκουσα στο ΔΙΚΤΥΟ να ταυτίζει τον εαυτό του με τον εθνάρχη που ξεκίνησε απ’ την Πρώτη και κατόρθωσε να γίνει Πρωθυπουργός. Είπε ακόμη ότι εμπνεόμενος από αυτό, ο ίδιος ξεκινάει από τον Λευκώνα για να γίνει Δήμαρχος Σερρών. Να του πεις ότι εκείνος είχε τ’ αρχ..ια να χαστουκίσει την Βασίλισσα Φρειδερίκη, ενώ ο ίδιος δείχνει με την συμπεριφορά του ότι τον χαστουκίζει ως προς το παρόν η δικιά του Φρειδερίκη».

-Κώστα ύστερα από αυτά τι περίμενες; Δεν έχει δίκαιο η Μαρία; Όσο για τη δήλωσή σου ότι την άλλη φορά δεν θα εκλεγεί βουλευτής, αυτό άστο να το κρίνει ο λαός. Όπως κρίνεστε μαζί με τον «αρχηγό σου» που ενώ σας κατηγορεί τηλεοπτικός σταθμός ότι μετείχατε ως μέλη σε λειτουργία δεύτερου γραφείου του συνδυασμού του Θ. Μηλίδη, εσύ βγαίνεις και κάνεις δηλώσεις στον ίδιο σταθμό.

-Τώρα ως προς τη δήλωση σου, ότι παραμένεις στο κόμμα και δεν θα πας στη Ντόρα επειδή δεν λέει τίποτα για τους αγρότες, αυτά να τα λες στο Επιλογές. Ο «αρχηγός σου» έκανε αυτή την επιλογή και μην βαφτίζεις το κοτόπουλο ψάρι, όπως ο Μπαντής την ελιά, οδοντογλυφίδα. Εσύ τι λες «επαγγελματία της πολιτικής» Μπαντοτάκη;

Να σπάσω και το δικό σου of the record;