18 Νοε 2010

Πέμπτη 18 Νοέμβρη

Πέμπτη 18 Νοέμβρη. Γιορτή Πολυτεχνείου χθες. Αλήθεια!!! Πότε πέρασε ένας χρόνος!!! «Τι γρήγορα που τα σβηστά κεριά πληθαίνουν!» Και η ζωή συνεχίζεται…

Ηλίας Γκότσης: Εγώ είμαι οδηγός Ferrari, αλλά μ’ έβαλαν να οδηγήσω LADA.

Χαμός γίνεται στο forum της Ντόρας. Οι αρνήσεις πάρα πολλές και μάλλον προβλέπεται την Κυριακή στην Αθήνα να δούμε ελάχιστους, λιγότερους απ’ τα δάκτυλα του ενός χεριού για να συμμετέχουν με την υπογραφή τους στην ιδρυτική διακήρυξη.

Μάλλον δεν υπολόγισε σωστά και δεν του βγαίνουν τα καρύδια σε γνωστό ΜΜΕ. Υπολόγισε, αλλά χωρίς τον ξενοδόχο.

Οι πρώτες δυσκολίες για τον Παύλο Βασιλειάδη άρχισαν πριν ακόμη δηλώσει ότι αλλάζει κόμμα. Το μέλλον του μάλλον ζοφερό προδιαγράφεται.

Η Αγνή Δουβίτσα και η Μιμή Παναγιωτάκη είπαν το αυτονόητο. Παραμένουμε στην Ν.Δ., την στηρίξαμε για πρόεδρο, αλλά δεν θα γίνουμε και η ουρά της. Η χώρα μας έχει ανάγκη από άλλα πράγματα και όχι από κόμματα.

Μαθαίνω ότι έγιναν πολλά τηλεφωνήματα από τηλεοπτικό σταθμό σε άτομα που στήριξαν την Ντόρα, για να βγουν για συνέχεια στήριξης. Η απάντηση που εισέπραξαν είναι ότι «θα βγούμε ταϊκούκ».

Στην συνείδηση του αναγνωστικού κοινού του Ν. Σερρών και όχι μόνο, έχει καθιερωθεί το Tsepelasmedia.gr, η πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα με πάνω από 300 επισκέπτες την μέρα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Alexa, αλλά και της γερμανικής εταιρίας Biz.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, περίπου 15 ημερών θα είναι στον αέρα και το blog της Tsepelasmedia με το όνομα «Νέστορας» με πολύ παραπολιτική για να παράγει πολιτική (χωρίς μηνύσεις και εξώδικα).

Ο Κλάουζεβιτς, στο βιβλίο του «περί πολέμου» γράφει ότι στον πόλεμο η απουσία αλήθειας και η υπερβολή με την οποία αναπαριστώνται τα πράγματα, αποκαλύπτονται αμέσως.( Σ.Σ. όπως και στην τηλεόραση). Αντίθετα από το έμπειρο τάγμα, ο πιο ασήμαντος από αυτούς που το αποτελούν, είναι ικανός με μια μικρή ανάμειξη της τύχης, να προκαλέσει μια μεγάλη στάση ή μιαν ανωμαλία…
Αντίθετα, ο θεωρητικός του πολέμου μοιάζει με τον καθηγητή κολύμβησης, που κάνει στη στεριά τις κινήσεις που πρέπει να εκτελεστούν στο νερό. Γι’ αυτό το λόγο είναι άχρηστες , επειδή στο τέλος κατορθώνει να διδάξει αυτό που ο καθένας μας γνωρίζει. Το βάδισμα. Έτσι δεν είναι στρατηγέ ε.α. κ. Αθανάσιε Τσιτσιφύλλα;

Ξέρω… ότι και πάλι μειοψήφησες …. Λόγω “αχίλλειας πτέρνας σου” του μέγα Αλέξανδρου… και του Βασιλέως Παύλου. Δεν χρειαζόταν όμως τόσο θέατρο. Την Παρασκευή ξεπέρασες και την αδερφή σου. Μου αρκεί, όμως, ότι προσπάθησες…
για το καλό «της υπευθύνου υψηλής επικοινωνίας» του Στέφανου.

Το είδαμε κι αυτό!!! Ο Γιάννης Μωυσιάδης στο ΔΙΚΤΥΟ!!! Μπράβο Πέπη. Με τον Παύλο, από σύμβουλοι “υψηλής επικοινωνίας” του Φωτιάδη, μετά τον Αποστόλου και τον Παρίση, το κάνατε πρώτο θέμα και μετά τις εκλογές. Όπως την περιβόητη ψήφο κατά συνείδηση προς Ψωμιάδη;.. το βράδυ της Πέμπτης, με θύμα… την ξαδέλφη της Πέπης.

Λία, αλήθεια είναι. Μην τηλεφωνείς στον Σιάκα. Τη διέλυσε ο Μπατοτάκης την ομάδα των δέκα. Αύριο θα έχουμε και φωτογραφίες από το αρνί που έφαγαν χθες στο Άνω Μητρούση. Έτσι, για να θυμούνται ότι τους έσφαξε η Μαρία Κόλλια σαν τ’ αρνί… Η επιλογή του Δ.Δ. συμβολική. Για να τη θυμούνται.

Έξι ήταν οι υποψήφιοι από την ομάδα των δέκα στις δημοτικές εκλογές και εκλέχθηκε μόνο ένας. Ο Πατούσης, στην Ηράκλεια, , με 838 ψήφους, δεύτερος στη σειρά.
Απέτυχαν να εκλεγούν με το συνδυασμό του Θόδωρου Μηλίδη, οι κ.κ. Σιάκας (773 ψήφοι), Μίχος (727 ψήφοι), Κουκούτσης (445 ψήφοι), καθώς επίσης οι κ.κ. Αλμαλιώτης και Λαζάρου, υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Ανδρέα Δαϊρετζή στα τοπικά συμβούλια των χωριών τους (Λευκοθέα, Γάζωρος). Ο Μπατοτάκης με τι ασχολούνταν;

Παύλο και Πέπη, περιμένω να δω πόσοι Σερραίοι θα παραβρεθούν στην Αθήνα στο νέο κόμμα της Ντόρας. Μαθαίνω το ΔΙΚΤΥΟ θα είναι σε απευθείας σύνδεση κατόπιν εντολής του Παύλου και της Πέπης. Μπράβο Πέπη!!! Διαστροφικό μυαλό σαν του Μπατοτάκη. «Σαν» είπα… όχι «όπως». Πέπη έμαθα ότι δεν θα πας. Να αφιχθούν περιμένεις πρώτα τα πρόβατα από τη Χίο.

Ποια τοπική εφημερίδα προανήγγειλε το Σάββατο ότι το «Βήμα της Κυριακής» θα αναφέρει τον Παύλο ιδρυτικό μέλος του νέου κόμματος;
Αντιγράφω από την παραπολιτική στήλη της εφημερίδας «ΤΥΠΟΣ» που εκδόθηκε στις 27-10-2010 το παρακάτω παραπολιτικό, πλην όμως, πολύ διαφωτιστικό για τις μέρες που τρέχουν, σχόλιο.-
«Εσύ Αντώνη Πουλικίδη, Θόδωρε Καμπούρη, Λάκη Γεωργιάδη, δεν εντοπίσατε το Δούρειο Ίππο? Τον χαϊδεύετε τόσο καιρό;
Ο Ευγένιος και η Πέπη ποιον στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές;
Θέλουν να εκλεγεί ο Θόδωρος ή όχι; Αν δεν εκλεγεί, η ευθύνη στους τρεις τοπικούς βουλευτές δεν θα πέσει; Τι θα πείτε τον Αρχηγό; Κυνηγούσαμε τον Μπατοτάκη που στήριξε Ντόρα, αλλά δεν πήραμε χαμπάρι τον Ευγένιο και την Πεπη που έφυγαν στο νέο κόμμα, ενώ ο Μπατοτάκης έμεινε με εμάς;»

Ποιος τηλεοπτικός σταθμός προχθές έπαιζε πλάνα από την επίσκεψη της Ντόρας να έχει δίπλα της τον Ευγένιο? Ποιος ήταν αυτός που είπε ότι τον αποκεφάλισε η Μαφία και οι υποτακτικοί ενός Μ.Μ.Ε.; Μπράβο Πέπη, συντονίστρια εκ του παρασκηνίου, όλων των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών..Ούτε ο Δήμήτρης Ζαφειριάδης, να ήσουνα…

Κύριε Καρδάκο. Από ποιο κανάλι δέχθηκες πρόωρη ερώτηση αν θα πας στο νέο κόμμα? Μήπως όταν ο κος Μωυσιάδης δεν σε συμπεριέλαβε στη λίστα των 12;

Ναι φίλε μου, δεν θέλω θάρρος, που αν το οπλίζει η οργή και για να μην ευλογάμε μόνο τα γένια μας.
Επειδή διαβάσαμε χθες στη εφημερίδα Σ.Θ. και στη στήλη του Α.Α. «στα πεταχτά» ότι μια ρωσική παροιμία λέει ότι «Δεν απαντάς στο σκύλο, ούτε κάνεις μαζί του διάλογο», αναδημοσιεύουμε από την ίδια στήλη του, φωτογραφία τεσσάρων σκύλων (όσα και τα αντίπαλα κανάλια;) που δημοσιεύθηκε πριν έναν χρόνο, στις 18 Αυγούστου του 2009.

Τηλε-κριτική του 10’ από τον «ΤηλεΝέστορα» 

Τρελαίνομαι για...σκυλίσια(!) ζωή...!
Όχι!! Η διαφήμιση του φιλοζωικού συλλόγου που παίζεται τώρα από το ΔΙΚΤΥΟ, είναι τελείως συμπτωματική.
Εσύ τι λες μεγάλε Αλέξανδρε για τον τροχό που φαίνεται στο Αχίλλειον της Κέρκυρας να τρέχει προς τα πίσω? Διαστροφική κίνηση έχει; Στην ίδια σελίδα της ίδιας ημερομηνίας 18-08-2009 διαβάζουμε:
«Ναι φίλε μου, ο μαθητής προϋποθέτει δάσκαλο αλλά δάσκαλο καλό. Δεν υπάρχουν πρότυπα σχολεία, υπήρχαν όταν όντως υπήρχε παιδεία ή τουλάχιστον έρωτας παιδείας. Πρότυπα όμως είναι οι δάσκαλοι που τα ζωοποιούν.

«Ένα βόδι στο λιβάδι
Ήταν δεμένο από το πόδι
Βόδι μου, βοδάκι μου,
γιατί είσαι λυπημένο;»

Ποιος τηλεφώνησε στις 18 Αυγούστου (πάλι ίδια ημερομηνία) τρία χρόνια πιο πριν, (το 2006) στις καταγάλανες ακτές των Ιβήρων και της Μαυροθάλασσας και είπε έναν πρώην αλεξιπτωτιστή και καταδρομέα «βάλε πλάτη σε παρακαλώ»;

Και μια και σήμερα μιλάμε για πόλεμο, και ότι δήθεν η Νέα Δημοκρατία στις περιφερειακές εκλογές έπαθε το «Βατερλώ της» (πλειοψήφησε σε πάνω από 34 νομούς της χώρας, όπως και στο νομό Σερρών, σε σύνολο 54) θα σας θυμίσουμε τι είπε ο Μέγας Ναπολέων μετά την περιβόητη αυτή μάχη, αποσυρόμενος στο νησί Αγία Ελένη.

«Παράξενη ήττα, όπου παρά την πιο φρικτή καταστροφή, η δόξα του ηττημένου δεν έπαθε τίποτε ούτε εκείνη του νικητή μεγάλωσε. Η μνήμη του άλλου θα καταποντισθεί, ίσως μες στο θρίαμβό του».

Ο τέως αρχηγός ΓΕΣ και Λοχαγός τότε το 1981, διοικητής της 1ης Μ.Α.Λ. έλεγε στους προς τους υπο διοίκησή του αλεξιπτωτιστές καταδρομείς, ότι κι όταν ακόμη ως πολίτες δεν θα φοράτε μπερέ, όταν θα πέσετε… κι από αεροπλάνο, δεν θα φοβάστε κανέναν, γιατί και με τη βοήθεια της τύχης θα έχετε συμβιβαστεί με την ιδέα του θανάτου.

Στρατηγέ ε.α. κύριε Αθανάσιε Τσιτσιφύλλα:
-Επιτρέπεται ένας που έχει υπηρετήσει στην αεροπορία υπό τις διαταγές του κου Πλατάκη, να φοράει τζόκεϋ αλεξιπτωτιστή;