9 Νοε 2010

-Αντικείμενο συζήτησης...

-Αντικείμενο συζήτησης από προχθές στη δημοσιογραφικά στέκια… ήταν το γεγονός της επαλήθευσης της πρόβλεψης που έκανε για το αποτέλεσμα στο Δήμο Σερρών η εφημερίδα «Τύπος».

Ένας εξ’ αυτών δήλωσε: «Νικητής των εκλογών στο Δήμο Σερρών στο δικό μας «σινάφι» είναι ο Τσέπελας, ενώ εμείς εισπράξαμε την αποχή, γιατί κανένας μας δεν είχε τα «κότσια» να κάνει από τόσο πρόωρα και να επιμείνει μέχρι την τελευταία στιγμή τέτοια πρόβλεψη».

-Τέρας ψυχραιμίας ο κ. Στέφανος Φωτιάδης. Στις δηλώσεις του μετά την δημοσιοποίηση του τελικού αποτελέσματος αν και είχε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστεί(υπήρξε ειδικό φιλτράρισμα ροής των αποτελεσμάτων;) μας δικαίωσε και σ’ αυτό. Πράγματι ξέρει από πολιτική ψυχολογία…

-Συσκέψεις με τους υποψηφίους των συνδυασμών τους πραγματοποίησαν χθες οι κ.κ Μηλίδης και Αγγελίδης πριν οι υποψήφιοί τους πληροφορηθούν εάν εκλέγονται. Όλα ήταν μέλι γάλα και στους δύο συνδυασμούς. Για το ποιοι όμως εξ’ αυτών θα το χύσουν… το γάλα μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων που αφορά την εκλογή τους θα το διαπιστώσουμε μετά το βράσιμο…(την Δευτέρα μετά τις εκλογές)

-Μια και μιλάμε για χύσιμο γάλακτος θέλω να σταθώ λίγο σ’ αυτούς που βγήκαν στο γυαλί το βράδυ της Κυριακής και απέδειξαν από μόνοι τους ότι αυτοί το έχυσαν από την πρώτη Κυριακή.
Χαμογελούσαν και τα αυτιά τους όταν εκείνη την στιγμή έβλεπαν ότι ο κ. Μηλίδης ήταν τρίτος. Κάποιοι εξ’ αυτών έκαναν το λάθος να ασκήσουν και κριτική.
Επειδή ήταν ντυμένοι παρδαλά…θυμήθηκα την λαϊκή ρήση: «Θέλει η Π…όπη να κρυφτεί, αλλά δεν την αφήνει η χαρά της…».
Κάποιοι μαγνητοσκόπησαν αυτές τις συνεντεύξεις και τις έστειλαν Αθήνα. Άλλοι τις έβαλαν αρχείο.
Πάντως όταν ο Μηλίδης πέρασε για τον δεύτερο γύρο όλοι τους εξαφανίστηκαν αυτομάτως από τα πάνελ.

-Ο Νίκος Σφελινιώτης απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι όταν πεισμώσει μπορεί…Μοιάζει τον Αχιλλέα.

-Οι κ.κ. Ρίζος και Σπυρόπουλος αποδεικνύουν ότι οι πολίτες επιλέγουν την ανανέωση, αλλά θέλουν και την εμπειρία να συνδυάζεται με αυτοδιοικητικό ήθος.

-Ρέστα του Άρη Δρογαλά με τη νέα εκδήλωση του Επιμελητηρίου στην Αθήνα και στο Σύνταγμα.

-Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης με παρέα τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών γνώρισε ένα-ένα όλα τα Σερραϊκά προϊόντα και τους επιχειρηματίες που τα παρήγαγαν. Φυσικά τα συγχαρητήρια σ’ αυτούς τους ανθρώπους έδιναν και έπαιρναν.

-Η παρουσία του Νέστορα στην εκδήλωση αυτή έκανε μερικούς Σερραίους να μην μπορούν να παραμείνουν πάνω από τρία λεπτά και εξαφανίστηκαν.

-Και σε αυτή την εκδήλωση δίπλα στον πρόεδρο του ΕΒΕΣ η Ελένη Τσιαπάρα, ο Γιάννης Μπαλίτης και φυσικά ο «πολύ μεγάλος και ψηλός» κ. Στέλιος.

-Χθες με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο κ. Κάντζας Γεώργιος παρέα με τον Σάκη Καλαθά. Ο δε Χρήστος Κωνσταντινίδης προσωπικά επιμελήθηκε το περίπτερο της επιχείρησης του. Για πρώτη φορά και η συμμετοχή της Τεχνήμων Α.Ε με μπροστάρη το Νίκο Κηπουρό.

-Βασίλης Χρυσανθίδης σε μία στιχομυθία στο people με τον Δήμαρχο Ιωάννη Βλάχο ακούσαμε να λέει: «Δήμαρχε αν δεν πάμε στον β’ γύρο θα πρέπει την Δευτέρα το πρωί να πάμε να βγάλουμε διαβατήρια όλοι μας».