27 Νοε 2010

Τηλε-κριτική από τον «ΤηλεΝέστορα»

TV EΠΙΛΟΓΕΣ
Βαθμός 4
Προς δ/νση και Λία Μαυρίδου
Η μεγάλη εμμονή που δείχνεται γύρω από το υποτιθέμενο παρασκήνιο που υπήρξε στο συνδυασμό του Θεόδωρου Μηλίδη είναι εμμονή εμπάθειας γιατί έως γνωστό η ειλικρίνεια και η διαφάνεια που υπήρξε απέναντι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έφεραν το γνωστό αποτέλεσμα. Το «φανταστικό» δεύτερο γραφείο αποφάσεων και παρασκηνίου και ότι υπήρξε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης που είχε την δυνατότητα να προσλαμβάνει και να απολύει συνεργάτες βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας. Ο κόσμος που σε παρακολουθεί θέλει το κάτι άλλο από εσένα Λία και όχι ποιες είναι οι σχέσεις σου με κάθε δημόσιο άνδρα ή γυναίκα. Αν είναι καλές ή κακές.

ΔΙΚΤΥΟ 

Βαθμός 6
Προς κ. Στέλλα
Είναι γνωστή η δουλειά την οποία κάνει η κ. Στέλλα. Έχει τεράστιες δυνατότητες, αλλά αυτές οι δυνατότητες χάνονται μέσα από τους μακρύς μονολόγους που γίνονται κουραστικοί και αιτία για να κάνουν οι τηλεθεατές ζάπινγκ. Αγαπητή Στέλλα βγάλε αυτό που αισθάνεσαι. Βγάλε αυτό που είσαι. Όλα τα άλλα δεν χρειάζονται.

ΔΙΚΤΥΟ 

Βαθμός 7
Προς Αθανάσιο Αραμπατζή
Σάκη τελευταία άλλαξες τρόπο σκέψης και τρόπο πράξης για πολλά πράγματα. Είχες περισσότερο υπομονή και κατανόηση. Διακρίνω έναν εκνευρισμό αδικαιολόγητο που έχει επίπτωση και βγαίνει στο γυαλί από τις αναλύσεις που κάνεις. Δυστυχώς το ξέρεις καλύτερα από εμένα η επιτυχία της δουλειάς μας εξαρτάται εν πολλοίς από το κέφι και την ευδιαθεσία που έχουμε όταν πάμε να κάνουμε εκπομπή. Μάλλον σε απασχολούν άλλα πράγματα τα οποία γίνονται στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και δεν θες να μείνεις από την απ’ έξω. Τα καθαρόαιμα άλογα είναι πάντα τα αραβικά, κάθε άλλη επιλογή είναι….

TVS 

Bαθμός 7
Προς Άννα Αλευρά
Καλή η θεματολογία για οικολογία, ζωοφιλία, πράσινη ανάπτυξη και όλα τα συναφή, αλλά Άννα υπάρχει και άλλη θεματολογία που μπορεί να περιέχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον και δημοσιογραφικό και μορφωτικό. Νομίζω ότι πρέπει να το δεις λιγάκι.

ΔΙΑΥΛΟΣ Αμφίπολης

Βαθμός 7,5
Κώστας Μπούμπας
Η επιστροφή του Κώστα Μπούμπα έδωσε το επιπλέον. Ίσως γιατί τον συνηθίσαμε; Ίσως γιατί με την θεματολογία του κάθε μέρα μας έδινε και κάτι; Πάντως η απουσία του δημιούργησε το κενό. Θα πρέπει να πούμε ότι ο Φώτης που τον αντικατέστησε σε αυτό το διάστημα τα πήγε καλά.