26 Νοε 2010

Κακό timing αγαπητέ...

Κακό timing αγαπητέ Βασίλη να δοθεί στην δημοσιότητα η επιστολή της αυτοκριτικής για το κακό αποτέλεσμα του συνδυασμού, την ίδια μέρα της αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος από ολόκληρο τον συνδυασμό.

Δεν γνωρίζω, αλλά έκανε πολύ κακή εντύπωση στον κόσμο αφού όπως έλεγε, πρώτα έπρεπε να λεχθούν μέσα στον συνδιασμο και μετά να γίνει η όποια δημοσιοποίηση της όποιας επιστολής.

Αυτό δεν σημαίνει ότι διαφωνώ σ’ αυτά που γράφεις, απεναντίας σε πολλά συμφωνώ και επ’ αυξάνω.

Συμπεριφορά μεγάλου αρχηγού έδειξε ο Θόδωρος Μηλίδης στην συγκέντρωση που ανέλυσαν τα αίτια του αποτελέσματος. Όπως κάθε πραγματικός ηγέτης ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη του αποτελέσματος.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, την γνωστή συνταγή της οικογένειας δυστυχώς ακολουθεί και η κ. Μπακογιάννη. Το «μήλο» θα πέσει κάτω απ’ την «μηλιά» λέει ο σοφός λαός.

Πρώτα ο Αυγενάκης, φίλος της οικογένειας, μετά ο Κοντογιάννης, μετά δήμαρχοι, πολιτευτές, κλητήρες.
Γενικά όλους τους κατ’ επάγγελμα απογοητευμένους, θα μαζέψει. Ευτυχώς που στα Σέρρας έχουμε τους μόνιμους απογοητευμένους…

Ας προσέξουν όμως όσοι θα σκεφθούν να φύγουν από την Ν.Δ. Οι Σερραίοι είναι σαν τις «καμήλες», δεν ξεχνούν εύκολα. Φυσικά ο «νοών, νοείτω».

Ένα χωριό ολόκληρο στο Νοσοκομείο. Τι συνέβη εκεί στη Σκοτούσα; Φυσικά οι γιατροί πάντα καθησυχαστικοί ως είθισται.

Ένα συγνώμη για την καθυστέρηση που είχε το δελτίο ειδήσεων της TVS δεν βλάπτει, ήταν απαραίτητο και επιβάλλονταν. Τώρα για το τεχνικο πρόβλημα, αυτό μπορεί και να συμβεί, μόνο όποιος δεν δουλεύει δει έχει προβλήματα και δεν κάνει λάθη…Η εμπαθεια είναι κακος συμβουλος….