17 Νοε 2010

Σούπερ πάντρεμα ετοιμάζεται...

Σούπερ πάντρεμα ετοιμάζεται για μια μεγάλη τράπεζα. Οι Συνεταιριστικές Σερρών-Δράμας-Κοζάνης-Πιερίας συζητάν για την μεγάλη συγχώνευση. Με πέντε μήνες φυλακή την έβγαλε ο «κλέφτης» των ψηφοδελτίων του Ψωμιάδη.

Κίνηση ματ απ’ τον Σάκη Καλαϊτζή προς τον Κώστα Καραμανλή. Πανέρι με σερραϊκά προϊόντα δώρο στον πρώην πρωθυπουργό τα πήγε προσωπικά ο ίδιος στο σπίτι του στην Ραφήνα.

Θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμη το ποσοστό του Μάρκου Μπόλαρη στο Νομό Σερρών. Η αντιπεριφερειάρχης του Ελένη Κων/νίδου μαζί με τα άλλα παιδιά έδωσαν ρέστα. Αλλά ρε Ελένη, τι γέλια ήταν εκείνα στις δηλώσεις Ψωμιάδη που τα έπιασε δυστυχώς και η κάμερα.

Μετά από το αποτέλεσμα που ήταν τραγικό για την Ν.Δ. οι βουλευτές μας αναπαύθηκαν με το επιχείρημα – εδώ χάσαμε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τα Σέρρας θ’ ασχοληθούμε;

Στο λαϊκή των Σερρών βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μωϋσιάδης για να ευχαριστήσει έναν – έναν τους συνδημότες του. Το ίδιο έκανε και ο νέος δήμαρχος κ. Αγγελίδης σε διαφορετική ώρα. Δεν έγινε συνάντηση των δύο ανδρών.

Περίεργες αυτές οι μέρες. Ακούω κορυφαία στελέχη της Ιπποκράτους να τοποθετούνται με εύνοια για το κόμμα της κ. Μπακογιάννη, κάποιοι το αναλύουν βαθύτερα. Με καθυστέρηση δεκαεπτά ετών, μάλλον βρήκε τον δικό της Αλαφούζο.

Η πρώτη σε επισκεψιμότητα ηλεκτρονική εφημερίδα στο Νομό Σερρών είναι ο «τύπος» και τα «Σερραϊκά σπορ» στο Τsepelas media.gr και το πρώτο ενημερωτικό site με διαφορά από τ’ άλλα είναι το infoserres σύμφωνα με την Alexa επίσημη δημοσκοπική εταιρία για το διαδίκτυο.

Όποιος δουλεύει αμείβεται είναι ο πάγιος κανόνας.

Αν όσα απόχτησες μπορείς
σ’ ένα σωρό να τα μαζέψεις
και δίχως φόβο μονομιάς
κορώνα ή γράμματα όλα να τα παίξεις
και να τα χάσεις και απ’ αρχής
ατράνταχτος να ξεκινήσεις πάλι
και να μη βγάλεις και μιλιά
ποτέ γι’ αυτόν τον ξαφνικό χαμό σου,

Αν του θυμού σου τις στιγμές
που φαίνεται αδυσώπητη η ψυχή σου,
μπορείς ν’ αφήσεις να διαβούν
την πρώτη ξαναρχίζοντας γαλήνη,
δική σου θα’ ναι τότε η γη
μ’ όσα και μ’ ότι απάνω της κι αν έχει
και κάτι ακόμη πιο πολύ,
άντρας αληθινός θα ‘σαι, παιδί μου…

Ρ.ΚΙΠΛΙΝΓΚ