15 Νοε 2010

Θερμά συγχαρητήρια...

Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρό της ΝΟΔΕ κ. Στάγκο για την «μεγάλη του επιτυχία» στο δήμο Νιγρίτας. Για τους υπόλοιπους έξι δήμους που χάθηκαν, θα επανέλθουμε…

Φόρτωσε τα ψηφοδέλτια του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο αυτοκίνητό του και έφυγε. Αυτό συνέβη στο Ομαλό-Θρακικό. Ο δράστης συνελήφθη και επεστράφησαν και τα ψηφοδέλτια. Φυσικά η διαδικασία της ψηφοφορίας ξεκίνησε με καθυστέρηση.

Όλο το βαρύ πυροβολικό των καναλιών στο εκλογικό κέντρο του Θ. Μηλίδη. Μαρία Νάβαλη(ΔΙΚΤΥΟ), Κατερίνα Νώτα(TVS), Βούλα Λαχανά(Επιλογές). Δεν γνωρίζω αν είναι σύμπτωση ή προγραμματισμός εκ των προτέρων. Φαίνεται ότι ο μεγάλος ανταγωνισμός τους εξανάγκασε να προσλάβουν και μελλοντολόγους για να προβλέπουν εκ των προτέρων το αρνητικό αποτέλεσμα και συγκρίνοντας το με το θετικό να έχουν και το ανάλογο contrast.

Στέφανε όταν ένα ΜΜΕ θεωρείς ότι σε πολέμησε με αποτέλεσμα να σε πετάξει έξω από τον δεύτερο γύρο, δεν κουβαλάς την διευθύντριά του παραμονές εκλογών έξω απ’ τα δικαστήρια όσο δίκαιο και αν έχεις.
Επιβεβαιώνεις και κεφαλαιοποιείς την δύναμη του μέσου αυτού.

Αν ήμουν στην θέση της διευθύντριας που είναι και σύζυγος υπουργού, θα πήγαινα στον εισαγγελέα συνοδεία όχι οπωροπώλη για να μου ανοίγει τον δρόμο εκτελώντας χρέη τροχονόμου… Θα καλούσα το 100 για να με συνοδεύσει έως έξω από την πόρτα του πρωτοδικείου και το βράδι πλάνα από την σκηνή θα τα έβαζα έως πρώτη είδηση. Παράλληλα θα καλούσα τον θιγόμενο να πει τις απόψεις του χωρίς να τις λογοκρίνω. Συγνώμη δεν θα ζητούσα. Έτσι θα κεφαλαιοποιούσα στην κοινή γνώμη την άποψη ότι όποιος τα βάζει με το ΜΜΕ που διαθέτω, αυτά παθαίνει...

Στέφανε αν είχες αγωνία για την διαχείριση της ήττας σου δεν έπρεπε ν’ απειλήσεις με προσφυγή στο Ε.Σ.Ρ. Μια αραβική παροιμία λέει ότι από την στιγμή που αποφασίσεις να σηκώσεις το περίστροφο για να πυροβολήσεις, πρέπει να το κάνεις. Διαφορετικά δεν θα σε πιστεύει κανένας μετά πόσο μάλλον όταν πήγες πάλι σ’ αυτήν την πόρτα δύο φορές μέσα σε ένα μήνα.

Τα λέω αυτά γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσες να λύσεις το θέμα απλώς με ένα τηλέφωνο χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα. Ο σύζυγος της διευθύντριας ήταν στις Σέρρες και είστε στο ίδιο κόμμα. Ίσως σε παρέσυραν οι αυλοκόλακες στους οποίους τώρα τελευταία με την ιδιότητα του επικοινωνιολόγου τρυπώνουν και δημοσιογράφοι.

Αν ισχυριστείς ότι εσύ δεν κάνεις κωλοτούμπες… διάβασε και το παρακάτω και θα καταλάβεις.

Την ώρα που ήσουν έξω από το πρωτοδικείο ανταγωνιστικός τηλεοπτικός σταθμός τραβούσε πλάνα σου. Τα «έπαιξε» το βράδι δέκα φορές χωρίς ν’ αντιληφθεί ότι πίσω από την πλάτη σου υπήρχε ένα περίπτερο όπου ήταν αναρτημένη εφημερίδα που ανήκει στο ίδιο συγκρότημα με τον τηλεοπτικό σταθμό που έσυρες… στον εισαγγελέα.

Γι’ αυτό σου λέω Στέφανε. Άλλα τα μάτια του λαγού κι’ άλλα της κουκουβάγιας…

Ο λαγός τρέχει πιο γρήγορα… κι αν χρειαστεί, κάνει και κωλοτούμπες.

Μαθαίνω ότι διαλύθηκε η ομάδα «των δέκα». Την διάλυσε ο άτυπος αρχηγός της, κ. Γιώργος Μπατοτάκης. Τρία μέλη από αυτήν(Σιάκας, Μίχος, Κουκούτσης)που ήταν υποψήφιοι στον συνδυασμό του κ. Θόδωρου Μηλίδη δεν κατόρθωσαν να εκλεγούν.

Τους «καθάρισε» η κ. Κόλλια Μαρία Τσαρουχά.

Φαίνεται ότι ο «έμπειρος» κ. Μπατοτάκης με άλλα ασχολούνταν…

Είδα παραμονές των εκλογών τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Στάγκο με τους τρεις βουλευτές της «Νέας Δημοκρατίας» στο Σιδ/στρο. Μήπως τους πήγε βόλτα για να μην χρεωθεί μόνος του το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Γούνας και Γκότσης ψώνισαν απ’ το ίδιο μαγαζί ριγέ σακάκια και μετά πήγαν το βράδι στο ίδιο πάνελ. Ταυτίστηκαν. Έριξαν όμως το ίδιο ψηφοδέλτιο μια και ανήκουν στον ίδιο ιδεολογικό χώρο; Εσύ Τάσο Καρυπίδη τι λες; Ο κ. Γούνας με τίνος ψηφοδέλτιο είχε εκλεγεί την προηγούμενη φορά; Ο Γιάννης Βλάχος τον οποίο επισκέφτηκε ο κ. Μηλίδης στο δημαρχείο μαζί με τον κ. Γκότση ποιόν στήριξε;

Παιδιά την Πέπη χάσαμε. Στέφανε μήπως γνωρίζεις που βρίσκεται; Στις 21 Νοεμβρίου θα μάθουμε.

Εσύ τι λες Πέτρο Αγγελίδη και Γιάννη Μωϋσιάδη;

Δείτε και τον παρακάτω πίνακα των αποτελεσμάτων στο δήμο Σερρών, θα σας βοηθήσει.