30 Νοε 2010

-Κρίμα. Πίστευα πως...


-Κρίμα. Πίστευα πως το πολιτικό πατατράκ που έπαθε ο κυρ Φωτιάδης θα συνειδητοποιούσε και πιο εύκολα ορισμένα πράγματα…

Ντράπηκα όταν τον άκουσα να κατηγορεί με το όνομα του Νομαρχιακό του σύμβουλο, χάριν του οποίου ο κ. Φωτιάδης έγινε Νομάρχης και πολύ περισσότερο, απόντος του ενδιαφερόμενου. Αίσχιστη η εντύπωση και για την δημοσιογράφο, που επέτρεψε να μιλάνε για έναν άνθρωπο που δεν ήταν παρών.

-Κύριε Φωτιάδη σημειώστε αυτό το γεγονός, για να καταλάβετε γιατί χάσατε: 1) Βαγγέλης Καλαθάς Δήμαρχος. 2) Χρήστος Βουλγαρίδης, Ευθύμης Ραμπότας και Ιορδάνα Σαββίδου, οι τρεις τους μόνο πήραν το 90% των σταυρών όλου του συνδυασμού σας. Καταλάβατε κύριε Νομάρχα μας, ότι την εφήμερη παντοδυναμία σας την χρωστάτε σ’ όλους αυτούς που απαξιώσατε. Μόνο εσείς έχετε το φταίξιμο που από «Δήμαρχος γίνατε κλητήρας» και κανείς άλλος….

-Φαγώθηκαν με τον Ανδρέα Δαϊρετζή, κάποιοι θέλουν να τον φάνε. Πολύ λάσπη που συνήθως επιστρέφει σ’ αυτούς που την ρίχνουν.

-Κώστα Στάγκο, πρόεδρε της ΝΟΔΕ έχασες την ψυχραιμία σου, ακόμη και σε οργανωμένη συνέντευξη τύπου σε συνεννόηση με συγκεκριμένο ΜΜΕ. Ούτε την εφεύρεση από το συγκεκριμένο μέσο, του 2ου γραφείου αποφάσεων μπόρεσες να διαχειριστείς. Τα στημένα και οι αυτοσχεδιασμοί κάνουν μπαμ από μακριά….

-Κυριακή πρωί στην Ιερά Μητρόπολη των Σερρών(στο προαύλιο) συζητάνε οι κυρ Ραμπότας και βουλευτής κυρ Μιχάλης Τζελέπης. Περνάει ο Νομάρχης κυρ Στέφανος Φωτιάδης, τους αγνοεί προκλητικά και προσπέρασε χωρίς καν να τους απευθύνει την Καλημέρα του Θεού…Και πάλι κρίμα κυρ Νομάρχα.

-Άκουσα στο Επιλογές τον Γιώργο Μπαντοτάκη σχετικά με τις πρόσφατες εκλογές για τον Δήμο των Σερρών να κάνει τις εξής επισημάνσεις:

Από την επεξεργασία των αποτελεσμάτων προκύπτει ότι οι 12 υποψήφιοι Νεοδημοκράτες δημοτικοί σύμβουλοι στους συνδυασμούς των κυρίων Αγγελίδη και Φωτιάδη συγκέντρωσαν 5000 ψήφων.

Με δεδομένο το άθροισμα των ψήφων των κυριών Αγγελίδη και Φωτιάδη δεν ξεπέρασε τους 27.000, άρα το 20% και πλέον των δύο αυτών συνδυασμών το πήγαν δεδηλωμένοι υποψήφιοι της ΝΔ.

1ο Ερώτημα: Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ δεν γνώριζε ότι τα πάντα θα κριθούν από το αποτέλεσμα του 1ου γύρου;

2ο Ερώτημα: Αν το γνώριζε μπορεί να μου πει σε τις ενέργειες προέβη για να ανακόψει αυτές τις ψήφους από τους δύο αυτούς συνδυασμούς;

3ο Ερώτημα: Επειδή κατά τον πρώτο γύρο ο κ. Αγγελίδης ξεπέρασε κατά 1897 ψήφους τον συνδυασμό του κ. Μηλίδη είναι δεδομένο ότι οι έξι υποψήφιοι Νεοδημοκράτες στον συνδυασμό του κ. Αγγελίδη του απέφεραν 2.600 ψήφους. Ποιο άραγε θα ήταν το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου, αν στον πρώτο ο κ. Μηλίδης περνούσε σε ψήφους τον κ. Αγγελίδη;

Κύριε Στάγκο έχετε τον λόγο…